Estetik Ameliyatsız vajinal yenileme

Ameliyatsız vajinal yenileme

03.02.2016 - 11:38 | Son Güncellenme:

Kaygımız sağlık yada estetik olsun artık çok pratik yöntemlerle sizi mutlu edecek sonuçlara ulaşmak mümkün. FEMİRENEW sistemi ile ameliyatsız ‘genital gençleşmede’ yeni bir çağ başlıyor.

Ameliyatsız vajinal yenileme

Hormonal sorunlar, menopoz, hamilelik, doğum gibi birçok dönem, kadınları ve kadınlık organını direk etkiliyor ve bu durum ülkemizde her 3 kadından birinde mevcut olmasına rağmen, genital sorunlarla ilgili konuşmaktan çekiniyoruz. Kaygımız sağlık yada estetik olsun artık çok pratik yöntemlerle sizi mutlu edecek sonuçlara ulaşmak mümkün. FEMİRENEW sistemi ile ameliyatsız ‘genital gençleşmede’ yeni bir çağ başlıyor. FEMİRENEW genital gençleşmeyi sağlarken, aynı anda kadınlarda cinsel hazzın artması içinde fayda sağlıyor.

Haberin Devamı

İç ve dış genital bölgenin estetik ve fonksiyonel problemleri kadın nüfüsünun büyük bir çoğunluğunu ilgilendirmektedir ancak toplumsal tabular nedeniyle ‘çekinme’ yönü ağır bastığı için ötelenmekte olan önemli bir sağlık sorunudur.

Vajina genişliği, vajinal kuruluk, idrar kaçırma problemleri nedeniyle tarafımıza başvuran hastaların büyük bir çoğunluğu ilk etapta doğru bilgiyi alabilecek muhatap bulmada güçlükler yaşadıkları ve ‘utandıkları’ için başvurularını ertelediklerini ancak hem cinsel hayatlarında problemler yaşadıklarını hem de tekrarlayan enfeksiyonlar nedeniyle sağlık problemleri yaşadıklarını ve bu nedenle tarafımıza ulaştıklarını belirtiyorlar. Utanmaya gerek yok! Sağlık bir bütündür bu nedenle genital bölgedeki rahatsızlıklar da diğerleri gibi gayet normaldir ve tedavi edilmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

Vajinoplasti nedir?

Vajinal bölgeye yapılan daraltma ameliyatının adı ‘vajinoplasti’ dir. Vajinoplasti, aslında rekonstüktif yani yeniden yapılandırıcı bir işlemdir.

Ameliyatsız vajinal yenileme sağlamak mümkün mü?

Bu noktada fraksiyonel karbodioksit lazer kullanılarak vajinal sıkılaşma ve yenilenme sağlayan Femirenew sistemi ön plana çıkıyor. Femirenew, hastanelerimizde kullandığımız vajinal yenileme sisteminin ismidir. Femirenew ile tamamen ağrısız, acısız, anestezi işlemine dahi gerek kalmadan, herhangi bir kesi yapılmadan 15 dakika sürebilecek bir işlem ile vajinal yenilenme sağlanabiliyor.

Vajinoplasti ameliyatında, vajinanın sadece belirli bir kısmına müdahale edebilirken Femirenew ile vajinal kanal boylu boyunca yenilenebiliyor. Vajinal kanal bu işlem sonrasında sıkılaşıyor, stres üriner inkontinans adı verilen gülme, hapşırma, öksürme gibi karın basıncını arttıran hareketler esnasında idrar kaçırma problemi de vajinal duvarın bu özel sistemle kalınlaştırılması ve basınca karşı direncinin artması nedeniyle iyileştirilebiliyor.

Menapoz sonrası yaşanan vajinal kuruluk şikayetine de çözüm sağlayan Femirenew ile her yaşta kadına her açıdan sağlıklı bir hayat sunabilmek mümkün.

Haberin Devamı

Femirenew dış genital bölge estetiğinde kullanılabiliyor mu?

Femirenew sisteminde kullanılan fraksiyonel karbondioksit lazer teknolojisi ile dış genital bölge renginde birçok sebeple oluşabilen koyulaşma sorununu da çözebilmek mümkündür. Bu sayede bu bölgenin rengi birkaç ton açılabiliyor. Dış genital bölge estetiğinde önemli olan iç dudak büyüklüğü, sarkması ve buna bağlı olarak genital hijyenin tam olarak sağlanamaması ve akabinde gelişen tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları gibi kadınların hayatını kabusa çevirebilen problemlere de az miktarda lokal anestetik takviyesiyle, fraksiyonel karbondioksit lazer kullanılarak yapılan ameliyat sayesinde çözüm sağlanabiliyor.

Labioplasti ismi verilen bu ameliyat günümüzde en sık uygulanan cerrahi prosedürlerden birisi… Labioplasti ameliyatı, klasik cerrahi yöntemlerden ayrı olarak fraksiyonel karbondioksit lazer kullanılarak, ameliyathane koşullarında yapılabiliyor. Kullanılan lazer teknolojisi ile ameliyat sonrası dönem de oldukça kolaylaşıyor. Sadece özel bir krem kullanımı ve temel genital temizlik yeterli oluyor.

Yazarlar