Tatil Amrita Spa & Wellness’dan “Kadınlar Günü” Hediyesi

Amrita Spa & Wellness’dan “Kadınlar Günü” Hediyesi

22.02.2011 - 17:24 | Son Güncellenme:

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul, Amrita Spa & Wellness şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyen kadınlara, “Dünya Kadınlar Günü”ne özel fırsatlar sunuyor.

Amrita Spa & Wellness’dan “Kadınlar Günü” Hediyesi

Swissôtel The Bosphorus, Amrita Spa & Wellness, 8 Mart tarihinde bakım ya da masaj alan kadınlara, güne vücut analiziyle başlama, fitness salonunda egzersiz yaparak stresten kurtulma ve havuzdan ücretsiz yararlanma şansı sunuyor. Bu özel günde yalnızca bir masaj ya da bakım alarak, kendinizi spa terapisiyle şımartabilir, yorgunluğunuzu yüzerek atabilir ve fitnsess salonunda yer alan keyifli derslerle stres atabilirsiniz.

Konusunda uzman bir kadroyla servis veren Amrita Spa & Wellness, sıcak taş uygulamalarından çamur ve yosun banyolarına, tuzlu buhar banyosundan bitkisel buhar banyosuna, aroma terapi ve kromoterapili saunalara, Anti-Aging programlarından selülit tedavilerine, çok kapsamlı güzellik bakımlarından cilt uygulamalarına, tamamen doğal ürünlerle gerçekleştirilen spa masajlarından kişiye özel spa paketlerine kadar birçok hizmeti içinde barındırıyor.

Amrita Spa & Wellness, haftanın yedi günü 07:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor.