Stil Amy Winehouse & Fred Perry İşbirliği

Amy Winehouse & Fred Perry İşbirliği

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ünlü İngiliz giyim markası Fred Perry 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonu için Amy Winehouse ile ortak bir çalışma yapıyor...

Amy Winehouse & Fred Perry İşbirliği

Ünlü İngiliz giyim markası Fred Perry 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonu için Amy Winehouse ile ortak bir çalışma yapıyor. Saçı, makyajı ve 50’ler tarzı giyimiyle dikkat çeken Amy, marka için bayan koleksiyonunda kalem etekler, etek-tulumlar, capri pantolonlar ve klasik pololar yaratıyor. Tasarımların eskizlerini kendisi çizen Winehouse, koleksiyon tanıtımında da kendisi yer alıyor. Amy’nin tarzı olan 1950'li yılların silüetlerinden ilham alan koleksiyon, Fred Perry'nin geleneksel çizgisini de koruyor. Çift çizgili polo tişört, kalem etek, kalın kemer, siyah trençkot, baklava desenli kazak ve tulum elbise koleksiyonun öne çıkan parçaları. Pembe ve siyah rengin başrolde olduğu koleksiyonda, damalı ve ekoseli motifler tamamlayıcı detaylardan.

Fred Perry markasını günlük yaşantısında oldukça sık kullanan Winehouse’u seçmekle doğru bir karar vermiş olacak ki, markayı takip edenler sonuçtan oldukça memnun. Winehouse tasarımlarıyla eleştirmenlerden de tam not alıyor.

Ülkemizde Bilstore mağazalarında satılan markanın Amy Winehouse for Fred Perry koleksiyonu çok özel bir lansman partisiyle 25 Kasım 2010 Perşembe günü Bilstore Tünel mağazasında satışa çıkacak.

25 Kasım 2010 tarihini şimdiden ajandalarına not etmeyi ihmal etmeyin. Bizde orada olacağız.

Yazarlar