Editörün Seçtikleri Anadolu'nun yöresel tatları Souq Sayfiye’de

Anadolu'nun yöresel tatları Souq Sayfiye’de

15.06.2016 - 13:40 | Son Güncellenme:

Kiva Bomonti ve Delimonti, bomontiada’da 18 – 19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Souq Sayfiye’de konuklarını özgün lezzetlerle buluşturacak.

Anadolunun yöresel tatları Souq Sayfiye’de

Geleneksel Anadolu mutfağının zengin lezzet yelpazesini şehrin merkezine taşıyan Kiva Bomonti ve Delimonti, bomontiada’da 18 – 19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Souq Sayfiye’de konuklarını özgün lezzetlerle karşılayacak.

Haberin Devamı

“Sayfiye: Yaz tatilinde ihtiyacınız olan her şey” temasıyla gerçekleştirilecek etkinlikte Delimonti Adapazarı ıslama köfte, karadutlu karsambaç ve kısır sunumuyla iştah kabartırken; karpuz, erik ve kirazdan oluşan yaz meyveleri ile hafta sonuna serinlik katacak. Her mevsimin şifasını ve zenginliğini menüsüne yansıtan Kiva Bomonti ise favori mezelerinden midye dolma ile etkinliğin temasına eşlik edecek.

Anadolu’nun bereketli topraklarının doğal mahsulünü kendine özel ambiyansında konuklarıyla buluşturan Delimonti, market bölümünün yıldızlarından oluşan standında aynı zamanda zeytinyağı, nar ekşisi, katkısız ve doğal çiçek ve meyve reçelleri, pekmez, turşu ve çerez çeşitleriyle de zengin alternatifler sunacak. Yaz aylarının vazgeçilmezleri olan limonata ve ayran başta olmak üzere, Türkiye’nin ev sevilen yöresel gazozlarını satın almak da mümkün olacak.

Souq Bomonti, seçilen markaların katılımıyla 18 - 19 Haziran günleri 12.00 – 20.00 saatleri arasında bomontiada’da gerçekleştirilecek.

Yazarlar