Stil AndOutdoor Kayak ve Outdoor Modası

AndOutdoor Kayak ve Outdoor Modası

19.01.2012 - 12:53 | Son Güncellenme:

9 katlı, 5000 metrekare büyüklüğünde, Türkiye'nin en büyük doğa sporları mağazası AndOutdoor kayak modasına yön veriyor?.

AndOutdoor Kayak ve Outdoor Modası

30 yıllık bir geçmişe sahip olan AndOutdoor, kayak, dağcılık, avcılık, trekking, tırmanış, bisiklet, deniz kayağı, sörf, yüzme, dalış, balıkçılık, kamp ve outdoor - trekking sırt çantaları, outdoor soğuk zincir ekipmanları, güneş enerji sistemleri, outdoor sağlık gereçleri gibi doğa sporları ile ilgili malzeme çeşitliliğiyle fark yaratıyor.

AndOutdoor, bu malzemelerin ithalatı ve toptan satışında bugüne kadar elde ettiği deneyim ve birikimi Avcılar'da açılan perakende mağazasıyla zenginleştiriyor.

30 yıldır toptancı olarak zincir marketlerin doğa sporlarındaki en büyük tedarikçisi olan AndOutdoor, tecrübesini ve stok avantajını perakendeye aktararak en düşük fiyatı yakalamayı hedefliyor.

Uyku tulumları, çadır ve kamp malzemeleri, dalıştan, yüzmeye dek oldukça geniş bir yelpazede seçenekler sunan AndOutdoor markası, tekstil ürünleri ve çadır malzemeleri ile öne çıkan Regatta ve Free Camp, spor ve outdoor yaralanmalarına çözüm getiren medikal markası Soft Medikal, güneş enerjili ürünlerle sektörün öncü markası Green Solar, her tarza uygun kayak gözlüklerinin ve Türkiye'de ilk defa AndOutdoor tarafından üretimi yapılan araç buzdolabının markası Ice Peak, kayak mazlzemelerinin yanı sıra karlı yollar için AndOutdoor tarafından özel olarak geliştirilen, benzersiz kar pençesinin markası Snow Grips, AndOutdoor firması tarafından geliştirilen ve üretimi yapılan markalar arasında yer alıyor.

12.000 çeşit ürünle hizmet veren AndOutdoor 'un Avcılar E5 üzerindeki, çim cephe kaplamalı mağazası ilk bakışta göze çarpıyor, kaçırmanın imkânı yok!

Kayak tatillleriniz ve outdoor alışverişleriniz için, Igloo (Amerika), Ezetil (Almanya), Falke (Almanya), Stubai (Avusturya), Bestway (İtalya), Dolamite (İtalya), Point 65 (İsveç), Care Plus (Hollanda), Regatta (İngiltere), Dare2be (İngiltere), Craghoppers (İngiltere), Conna Bride (İrlanda), N-rit (G.Kore), Tokyo plus (Hindistan), Sun camp (Çin), United outdoor (Çin) gibi dünyanın önde gelen markalarını da zengin çeşitleri ile AndOutdoor'da bulabilirsiniz.

1982 yılında Sirkeci'de kurulan ve doğa sporlarıyla ilgili her konuda toptan satış hizmeti veren AndOutdoor, Avcılar'daki binasının mimarisiyle de dikkat çekiyor. Çim kaplama ile yenilenen bina, AndOutdoor un vizyonunu yansıtır nitelikte?

Yazarlar