Yaşam Ankara’da servis faciası

Ankara’da servis faciası

01.01.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Ankara’da taksiye çarptıktan sonra kontrolden çıkan Anadolu Öğretmen Lisesi’nin servis aracı bariyerlere çarpıp devrildi. Araçtaki 2 öğrenci öldü, sürücü ile 16 öğrenci de yaralandı

Ankara’da servis faciası

Polatlı’dan Sivrihisar Anadolu Öğretmen Lisesi’ne öğrenci götüren servis otobüsünün bir taksiye arkadan çarptıktan sonra devrilmesi sonucu 2 öğrenci ölürken, araç sürücüsü ile 16 öğrenci yaralandı.
Abdulkadir Akkurt yönetimindeki öğrenci servisi, dün saat 07.30 sıralarında, Polatlı’ya 3 kilometre uzaklıktaki bir akaryakıt istasyonundan çıkış yapan Abdullah Eken adına kayıtlı 06 PBY 71 plakalı taksiye sol arkadan çarptı. Kontrolden çıkan araç, bariyerlere çarptıktan sonra takla atıp 18 metre sürüklendi. Kazada öğrencilerden Fatih Tekin (18) ile Emre Melik Avcu (14) hayatını kaybetti.
Yaralanan Akkurt ile öğrenciler Üstün Altındiş, Berkan Esen, Tolga Uğur, Eray Demir, Batuhan Ünal, Hafsa Sayar, Mustafa Özer, Aslı İrem Orhan, Büşra Köseoğlu, İsmihan Kılınç, Çağlayan Çakmak, Emirhan Kılınç, Yunus Sadi Dinçer, Suhal Özyürek, Eda Erdoğan ve Asaf Yargıç, Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumları ağır olan Özyürek ile Erdoğan, ambulans helikopterle Ankara’ya sevk edildi.

Kaymakam bilgi aldı
Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, hastaneye giderek yaralılar hakkında bilgi aldı. Mersin’den Erdemli’ye giden Özlem Çakın (20) yönetimindeki minibüs, dün saat 00.30 sıralarında aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Çakın ile yanındaki erkek arkadaşı Ahmet Göçen (32) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yazarlar