Stil Anneler Günü’nde en güzel hediyeler Boybeyi Mücevher’de

Anneler Günü’nde en güzel hediyeler Boybeyi Mücevher’de

22.04.2011 - 10:15 | Son Güncellenme:

Annelerimize olan sonsuz sevgimizi göstermenin en özel zamanlarından biri şüphesiz “Anneler Günü”. Bu özel günü unutulmaz kılmak isteyen Boybeyi, farklı tasarımlarıyla annelerin bu mutlu gününde de gözlerini kamaştırmaya devam ediyor.

Anneler Günü’nde en güzel hediyeler Boybeyi Mücevher’de

Yeni tasarımları ve ürünleri ile farklı zevklere hitap eden Boybeyi, bu çok özel gün için hazırladığı heyecan verici mücevherleri “boybeyipirlanta.com” sitesinde annelerin beğenisine sunuyor.

Haberin Devamı

Anneler Günü’nde annenize nadide bir hediye vermek isterseniz Boybeyi Mücevher, Abdi İpekçi Caddesi 10 numarada yeni açılan mağazasında ve tabii ki Kapalıçarşı Mağazalarında farklı seçenekler arayanlara alternatifler sunuyor. Pırlanta, zümrüt, yakut gibi farklı taşların kullanıldığı annelerimiz için hazırlanan özel tasarımları görmek için Boybeyi mağazalarında küçük bir tur atmanız yeterli.



Anneniz bizim için de değerli

BOYBEYİ Mücevher Anneler günü için BOYBEYİ Mağazalarından alış-veriş yapanlara özel sürpriz hediyelerini ‘’Anneniz bizim içinde değerlidir’’ diyerek hediye ediyor. Annenize Anneler Günü Hediyesi sizden sürpriz hediyesi BOYBEYİ’nden.

Yazarlar