Dekorasyon #AnneOlmak sana neler hissettirdi bizimle paylaş hediyeleri kazan

#AnneOlmak sana neler hissettirdi bizimle paylaş hediyeleri kazan

04.05.2015 - 15:18 | Son Güncellenme:

#AnneOlmak kampanyamıza katılın, La Casa de Los Aromas markasına ait harika hediyeleri kazanın

#AnneOlmak sana neler hissettirdi bizimle paylaş hediyeleri kazan

#AnneOlmak kampanyamıza katılın

Anne Olmak sana neler hissettirdi bizimle paylaş hediyeleri kazan…

NASIL KATILACAKSIN ?

1. PembeNar Facebook Sayfasını

2. Kampanya görseli altına # AnneOlmak …. hashtagini kullanarak cümleni yaz

3. En çok beğeniyi al

4. Hediyeyi kazan

Kampanya 05.05.2015 Saat 10:00 - 16:00 süresince devam edecektir.

Kampanyaya Katılmak İçin Tıklayın!

NE KAZANACAKSINIZ ?

La Casa de Los Aromas markasına ait harika hediyeleri kazanabilirsin.

La Casa de Los Aromas

http://goo.gl/BnpQjx

Katılım Koşulları

1. “#AnneOlmak Facebook Kampanyası"("KAMPANYA") www.pembenar.com("InternetSitesi tarafından gerçekleştirilmektedir.

2. Kampanya 05.05.2015- 05.05.2015 tarihleri arasında her gün 10:00 – 16:00 arasında gerçekleşecektir.

3. KAMPANYA, PembeNar.Com Facebook sayfası üzerinde gerçekleştirilecektir. KAMPANYA katılım koşulları aşağıdaki gibidir. Katılımcılar KAMPANYA'ya katılmakla; aşağıda belirtilen koşulları tam ve eksiksiz bir biçimde okuduğu, anladığını, iradesine ve hukuka uygun olarak kampanya katılım koşullarının kendisini bağlayıcı nitelik kazanacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

4. Katılımcılar her gün PembeNar.Com Facebook sayfasında paylaşılan kampanya göreseli altına Anne olmanın onlara hissettirdiklerini, #AnneOlmak…cümlesinin devamını getirerek yazacaklardır. Gönderiler arasında Facebook üzerinde en çok beğeniyi alan 2 gönderi hediye kazanacaktır. DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR PembeNar.Com Facebook YARIŞMASINDA HEDİYE KAZANAN BİR KİŞİ BİR DAHA KAZANMA ŞANSINA SAHİP OLMAYACAKTIR.

5. KAMPANYA'dan ÖDÜL kazanan talihli PembeNar.Com Facebook sayfasından ilan edilecektir.

6. Talihli ile PembeNar.Com Facebook Sayfası tarafından Facebook mesaj ile irtibata geçilerek telefon ve hediyenin gönderileceği adres bilgileri alınacaktır.

7. Hediye talihliye PembeNar.Com’un belirleyeceği yöntem ile iletilecektir.

8. PembeNar.Com'a ve/veya bağlı şirketlerinin, iştiraklerinin, reklam acentelerinin çalışanları ve bu kişilerin birinci dereceden aile fertleri (eş, kardeş, ebevyn veya çocukları) ve/veya akraba olup olmadıkları dikkate alınmaksızın bukişilerle aynı hanede yaşayan kişiler KAMPANYA'ya katılamaz.

9. PembeNar.Com; işbu Katılım Koşulları'nı, herhangi bir zamanda ve tek taraflı olarak değiştirebilir, genişletebilir yahut daraltabilir veya KAMPANYA'yı dilediği zaman (KAMPANYA'ya başlamış bile olsa, her aşamada)herhangi bir gerekçe göstermeksizin iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda katılımcı PembeNar’a karşı herhangi bir hak, alacak, talep veşikayet ileri sürmeyeceğini beyan, kabul ve taahhüt eder.

10. KAMPANYA süresince, aynı katılımcı yalnız bir kez ödül kazanabilir. Farklı e-mail hesaplarıyla veya farklı Facebook hesaplarından aynı kişi tarafından gönderilen kayıtların tespiti halinde hiçbir uyarıda bulunulmaksızın katılımcı KAMPANYA dışında bırakılacaktır.

11. Katılımcılar, KAMPANYA'ya katılırken, Facebook hesapları üzerinden PembeNar.Com tarafından kendileri ile iletişim kurulmasına ve kendilerine e-mail, mesaj gönderilmesine izin vermek zorundadırlar.

12. Katılımcılar, PembeNar.Com ile paylaştıkları bilgilerin (ad, soyad, adres, telefon ve e-posta) doğru olduğunu kabul ederler. Ayrıca PembeNar.Com bütün katılımcılara her türlü bilgilendirme, reklam ve KAMPANYA SMS ve e-mail gönderme hakkına sahiptir. Katılımcı ve talihliler KAMPANYA'ya katılmakla bu izinleri vermiş sayılırlar.

13. PembeNar.Com, Katılımcıların yazdıkları mesajları/yorumları yayınlama, dilediği yerde ve dilediği şekilde açıklama ve kullanma hakkına sahiptir. Katılımcılar, KAMPANYA'ya katılmakla işbu mesajların/yorumların PembeNar.Com tarafından KAMPANYA süresince veya sonrasında kullanılması halinde, PembeNar.Com 'dan hiçbir hak veya alacak talep etmeyeceklerini, PembeNar.Com tarafından kopyalanmasını, işlenmesini, değiştirilmesini ve yayınlanmasını engellemeyeceklerini, peşinen kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar.

13. Katılımcılar, KAMPANYA katılımı için SAYFA'ya gönderdikleri bilgilerin hukuki açıdan kendilerine ait olduğunu, herhangi bir şekilde 3. kişilere ait fikri mülkiyet, özel ve kamu hukukundan doğacak haklara ya da uygulanacak genel kanun, tüzük veya yönetmelik ve ilgili mevzuata aykırılık teşkil etmeyeceğini aksi halde doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükten sorumlu olacaklarını kabul eder. Katılımcılar üçüncü şahısların haklarını ihlalden kaynaklanan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluğun münhasıran kendilerine ait olduğunu kabul ederler. Böyle bir durumun tespiti halinde kazanan katılımcının ödül kazanma hakkı elinden alınır.

14. Bu KAMPANYA'ya, KAMPANYA'nın başlangıcı olan 05.05.2015 tarih itibariyle 18 yaşını doldurmamış olanlar katılamaz; katılmış ve kazanmış olsa bile ödülleri alamazlar.

15. Hediye kazanma ve alma hakkı satılamaz, devredilemez ve ertelenemez.

16. Bu KAMPANYA Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışındadır.

17. KAMPANYA esnasında, ödülü kazanmak amacıyla bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanan kişilerin tespiti durumunda, bu kişilerin KAMPANYA'ya katılım kayıtları sistemden hiçbir uyarıda bulunulmaksızın silinecektir. PembeNar.Com, hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

18. KAMPANYAnın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablolu ya da kablosuz Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, KAMPANYA'nın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, KAMPANYA kapsamında kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması veya ulaşılamaması nedeni ile katılımcının zarar görmesi sebebiyle PembeNar.Com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

19. PembeNar.Com, ödülün açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında oluşabilecek baskı ve dizgi hatalarından ya da web sayfasında yer alan datalarda oluşabilecek eksik ve/veya yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz

20. İşbu Kampanya Katılım Koşullarından kaynaklanan uyuşmazlıklarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri münhasır yetkilidir.

21. Kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki hükümleri kabul etmiş sayılır.

22. 3 GÜN içerisinde hediyesini alabilmek için gerekli bilgileri PembeNar.Com ile paylaşmayan katılımcılar hediyelerini alma hakkını kaybetmiş sayılacaklardır.

Yazarlar