Kültür Sanat Aqua Florya’da Spider Man rüzgarı

Aqua Florya’da Spider Man rüzgarı

27.01.2015 - 14:11 | Son Güncellenme:

Sömestr döneminde Aqua Florya’nın çok özel bir konuğu var: Spider Man!

Aqua Florya’da Spider Man rüzgarı


Yarıyıl tatilinde, tam 9 gün boyunca, minik maceraperestler için adeta bir Spider Man dünyası yaratan AVM, tırmanma duvarı ve workshoplardan parıltılı dövme ve boyama atölyelerine; interaktif duvardan 2D fotoğraf uygulamasına ve kostümlü karakterlere kadar birbirinden eğlenceli etkinliklerle Spider Man dünyasını çocukların ayağına taşıyor.

Sömestr tatilini, en sevdikleri çizgi film karakterleriyle beraber baş döndürücü bir dünyada, unutulmaz anlarla geçirmek isteyen çocuklar için Aqua Florya’nın harika bir tatil planı var! Maceraperest çocukların en sevdiği karakterlerden olan Spider Man’i, tüm ruhu ve serüvenleriyle çocukların ayağına taşıyan AVM, 9 gün boyunca hem çocuklara hem de ailelere, etkisi tüm sene sürecek etkinlikler dizisi sunuyor.

AVM’nin zemin katında bulunan Atrium alanına kurulacak büyüleyici Spider Man dünyasında minikler, birbirinden farklı düzeneklerle eğlenceyi doruklarda yaşayacaklar. Eğlence duraklarından biri olan interaktif duvarda çocuklar özel mıknatıslı sistem sayesinde Spider Man gibi düz spider duvarına tırmanarak, adeta limitlerini zorlayacaklar. Bir başka platform olan interaktif duvarda parmak hareketleriyle dev ekrandaki elektriği kontrol edebilecek ve parmaklarındaki sihiri keşfedecekler.

Tüm bunların yanında, hayalgüçlerini artırıcı Spider Workshop ile çeşitli malzemeler kullanarak kendi örümcek figürlerini yapacak olan çocuklar, Spider Man Boama Atölyesinde ise Spider Man görselli boyama kağıtlarını kendi zevklerine göre renklendirecekler.

2D fotoğraf uygulamasıyla, Spider Man kostümü içinde fotoğrafları basılıp kendilerine hediye verilecek olan çocuklar, kollarına yapılacak Spider Man dövmeleriyle örümcek adam ruhunu tam anlamıyla yaşayabilecekler. Etkinliğin en güzel sürprizi ise hafta sonu çocukların oyun alanında onları ziyaret edip onlarla vakit geçirecek olan Spider Man!

İstanbul’un ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya, sömestr tatilinin en unutulmazını çocuklarına yaşatmak isteyen tüm aileleri 31 Ocak - 8 Şubat tarihlerinde, 12.00 – 19.00 saatleri arasında Aqua Florya’ya çağırıyor.