Kültür Sanat Arabalı Sinema efsanesi geri dönüyor!

Arabalı Sinema efsanesi geri dönüyor!

07.06.2013 - 10:39 | Son Güncellenme:

Sinemanın yeni adresi KüçükÇiftlik Park!

Arabalı Sinema efsanesi geri dönüyor

KüçükÇiftlik Park Film Kulübü İstanbullular’a iki yeni deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Biri 50’lerde Amerika’da ortaya çıkan ve sonra tüm dünyada fenomen haline gelen ‘Arabalı Sinema’, diğeri ise KüçükÇiftlik Park Bahçe’nin yemyeşil atmosferinde gerçekleşecek ‘Bahçe Sineması’…

Haberin Devamı

Nostaljik romantizm: Arabalı Sinema

100 otomobil kapasiteli Arabalı Sinema’da, aracınız görüş açılarına uygun şekilde özel görevliler tarafından park edilirken, siz de Bahçe’de sinema öncesi dj performansla akşama keyifli bir başlangıç yapabileceksiniz. Film izlerken patenli ekiplerin yiyecek, içecek servisi yapacağı Arabalı Sinema’da tek yapmanız gereken radyo frekansınızı ayarlamak! Ücretlendirmenin kişi başı olarak yapıldığı Arabalı Sinema’da, arka koltuklar da indirimli!

Yayılın çimenlerin üzerine!

KüçükÇiftlik Park Film Kulübü’nün ikinci sinema konsepti ise vizyon filmlerinden klasiklere kadar zengin bir yelpazenin sunulacağı Bahçe Sineması. Rejisör koltukları ve minderler üzerinde keyifli saatler geçireceğiniz Bahçe Sineması’nda biletler iki kategori halinde satışa çıkacak. Sadece sinema bileti alabileceğiniz gibi, yemek sepeti içeren bir seçeneğiniz de olacak.

Haberin Devamı

Arabalı Sinema ve Bahçe Sineması’nda gösterime girecek filmler, tarihleri ve seans bilgileri pek yakında…