Kültür Sanat Archidate in Cappadocia gezi programı gerçekleşti

Archidate in Cappadocia gezi programı gerçekleşti

07.05.2018 - 11:26 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin zemin kaplama devi Yaktaş düzenlediği gezilerle yerel kültüre de zemin oluşturuyor…

Archidate in Cappadocia gezi programı gerçekleşti

Türkiye’nin zemin kaplama alanında öncü firmalarından Yaktaş, düzenlediği gezilerle aynı zamanda kültürel farkındalığa da bir zemin oluşturuyor.

Haberin Devamı

Yaktaş, mimarlarla yaptığı kültürel seyahatlerle hem güncel mimari tasarımın nabzını tutuyor hem de keyifli ve mutlu anılara yenilerini ekliyor. Firma, 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında mimarlardan ve Yaktaş ekibinden oluşan bir ekiple Kapadokya’da unutulmaz bir gezi organize etti.

Ülkemizin dünyada eşi bulunmayan manzaralarıyla ve yerel lezzetlerle bezeli program, kültürel ve gastronomik bir şölen sunuyordu. Gezi sonucunda, mimarlarla hem sektörün ve tasarım alanındaki gelişmelerin takibi ve kritiği yapıldı hem de hafızalarda yer edinecek anılar kazanıldı.

Etkinliğe; Durmuş Dilekci, Ayça Kul, Önder Kul, Kurtul Erkmen, Sibel Dalokay Bozer, Levent Çırpıcı, Atilla Kuzu, Ali Doruk, Şebnem Buhara, Burcu Şenparlak, Deniz Esen Güner, Hilmi Güner, Sema Topaloğlu, Aslı Özbay, Serter Karataban, Mustafa Toner, Emre Toner, Rıfat Baltaoğlu gibi mimari alanda çok değerli isimler katıldı.

Haberin Devamı

Archidate in Cappadocia adı verilen gezi programında, büyüleyici manzaralar eşliğinde yenilen yemekler haricinde, Kaymaklı Yeraltı Şehri, Göreme Açık Hava Müzesi, peribacaları, Zelve Paşa Bağı, Kızılvadi’de günbatımı, keyifli yürüyüş rotaları, Aşk Vadisi’nde brunch organizasyonu etkinlikleri yer aldı. Kapadokya’ nın olmazsa olmazı çömlek yapımı denemesi ile eğlenceli anlar yaşandı ..