Yaşam Arkadaşları Facebook’ta ihbar bekliyor

Arkadaşları Facebook’ta ihbar bekliyor

07.03.2009 - 00:10 | Son Güncellenme:

Öldürülen Münevver için Facebook’ta kurulan grubun üye sayısı 5 bin’e yaklaşırken, genç kızın arkadaşları, C.G.’nin fotoğraflarını siteye koyarak yardım istedi

Arkadaşları Facebook’ta ihbar bekliyor

Etiler’de çöp konteynerinde cesedi bulunan Münevver Karabulut (18) cinayetinde katil zanlısı olarak aranan C.G’nin anne ve babası, gözaltında üçüncü gününü tamamladı. Yazılı ifadesi savcılığa çıkmadan hemen önce alınacak olan çiftin sözlü olarak “Hiçbir şeyden haberimiz yok” dedikleri belirtildi. Karabulut için internette oluşturulan grupta C.G’nin fotoğrafları yayınlanarak görenlerin ihbarda bulunması isteniyor.
Lise öğrencisi Karabulut’un öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. C.G.’nin evinden alınan bıçaklar ve testerenin kriminal laboratuvardaki incelemesi devam ediyor.

Aile: Haberimiz yok
4 Mart günü gözaltına alınan C.G’nin babası A.G ve annesi A.G’nin emniyetteki bekleyişi ise devam ediyor. Yazılı ifadeleri savcılığa sevk edilmelerine saatler kala alınacak olan çiftin, sözlü ifadelerinde, “Hiçbir şeyden haberimiz yok” dediği öğrenildi. 2 zanlının bugün adliyeye gönderilmesi bekleniyor. Münevver Karabulut için “Facebook” adlı internet sitesinde oluşturulan gruptaki üye sayısı ise dün akşam saatlerinde 4 bin 821’e ulaştı. Karabulut’un fotoğraflarının da bulunduğu sitede sevenleri onun için dua ediyor. Karabulut için sanal hareket başlatan arkadaşları, C.G’nin fotoğraflarını internet ortamına taşıyıp görenlerin ihbarda bulunmasını istedi.

C.G.’nin şoförü de kayıp
Karabulut’un erkek arkadaşı C.G’nin özel şöförünün de cinayet gününden bu yana kayıp olduğu ortaya çıktı. Polis araştırmalarını sürdürüyor.

Yazarlar