Stil Arnoldo Battois Çantaları

Arnoldo Battois Çantaları

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ünlü tasarımcılar Silvano Arnoldo ve Maksimilian Battois ilginç sunumlu çanta koleksiyonu ile konuşuluyor!..

Arnoldo Battois Çantaları

Ünlü İtalyan aksesuar markası Arnoldo Battois bu koleksiyonunu, florasan ışıklı arabaların üstünde gittiği metropolitan raylar, renkli transparan gölgeler, eski metal süsü hayaletler ve kompleks araziler gibi ütopik kavramlardan oluşan, kendi hayalinde canlandırdığı şehirlerden ilham alarak hazırladı.

Haberin Devamı

2012 ilkbahar-yaz kadın modasını düşünerek önümüzdeki yaz sezonu için, bir seri aksesuar da kullanılarak sunulan koleksiyon, herkesten farklı, yeni ve doğal görünmek isteyen moda takipçileri için özel materyaller kullanılarak hazırlandı.

Arnoldo Battois Çantaları

Arnoldo Battois çantaları, her zaman istediğimiz modern, çağdaş ve feminen görünümü bize garanti etmekte. Piton, mumlu pamuk ve plastik cam gibi özel malzemeler kullanılarak hazırlanan koleksiyon, “Polaroid” dünyasının renklerinden esinlenilerek, mor, gri ve mavinin hakimiyetinde, tüketicilere sunuldu.

“Yeni Vintage” akımını başlatan markanın, Milan Moda Haftası’nda, rekabeti kızıştırarak, farklı detaylar kullanarak üretim yaptığını, hem de çantaları ağaç kavuklarına koyduğu cansız manken kollarına asarak sunduğunu görüyoruz.

Haberin Devamı

Arnoldo Battois Çantaları

Moda dünyasındaki sürekli değişime karşın “zamansız” tasarımlar yapmayı kendine ilke edinen markayı mutlaka takip etmenizi öneriyoruz.

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar