Dekorasyon Artık koltuklar nefes alıyor!

Artık koltuklar nefes alıyor!

23.05.2011 - 17:34 | Son Güncellenme:

Lazzoni Mobilya’nın, Türk kullanıcılar ile buluşturduğu Nicoletti Home koltukları, canlılar gibi nefes alıyor. En üst kalitede, %100 doğal deriden üretilen Nicoletti Home markası, görsel açıdan şıklığı, ergonomik ve sağlıklı yapısı ile de uzun yıllar kullanımı garanti ediyor.

Artık koltuklar nefes alıyor

Kolçaklar ve oturum yerindeki dikiş detayları ile hareketlenen eşsiz tasarım, metal ayaklardaki form ile tamamlanıyor. Heybetli görünümüne rağmen son derece hafif olan Manhattan koltuğun iskeleti kayın ağacından özel olarak üretiliyor.

Haberin Devamı

‘Topgrain’ adı verilen, en az endüstriyel işlem görmüş olan ve en üst kalitedeki natürel derinin kullanıldığı Manhattan koltuk; üretim öncesi malzeme seçiminden, ambalajlanma aşamasına kadar 10 farklı kalite kontrol sürecinden geçiyor. Özel mühendislik uygulamasının bir ürünü olan Manhattan koltuğun her bölümünde farklı yapıda sünger bulunuyor. Yüzde yüz rahatlığı sağlamak için üç farklı tipte süngerin tercih edildiği koltuğun oturum kısmında, özel bir kolon sistemi kullanılıyor. Oturum şekline göre ayarlanabilen başlıktaki özel mekanizma da Manhattan koltuğun rahatlık katsayısını yükseltiyor.

Türkiye’de sadece Lazzoni mağazalarında satışa sunulan Nicoletti Home koltuklarının, farklı model ve renk seçenekleri de bulunuyor. Nicoletti Home etiketli şık koltuklar, dünyanın 70 ülkesi ile aynı anda yurt genelindeki tüm LAZZONI mağazalarında Türk müşterilerin beğenisine sunuluyor. Kalitesi ve konfor özellikleri ile İtalyan mobilyasının en iyi örneklerini sunan Nicoletti Home, İtalya’nın en ünlü tasarımcıları ile çalışıyor. Bu dünya markasının; malzeme seçiminden iskelet yapısına, ergonomiye hayat veren formlardan estetik detaylara kadar özel bir tarzı bulunuyor.

Yazarlar