İlişki koçluğu nedir?

İlişki Koçluğu bir çiftin yaşadığı ya da yaşamak istediği ilişkinin kalitesini arttırmak için yapılan çalışmadır. Hem kendinizi hem de partnerinizi daha doğru tanırsınız. İletişimin püf noktalarını öğrenip iletişim kazlarını minimize edersiniz. Sevgi dillerinizi, kırmızı çizgilerinizi ve algı sistemlerinizin nasıl çalıştığını öğrenirsiniz. Böylelikle kişisel beklenti ve senaryolarınızın yerine açık iletişimi koyabilirsiniz. Hem BEN olup hem de BİZİ nasıl yaratabileceğinizi öğrenirsiniz. Partnerinizde memnun olmadığınız ya da kabul veremediğiniz durumların kendi bilinçaltınızda nasıl bir yansıması olduğunu fark edersiniz.

Haberin Devamı

Eğer resmi iyi okuyabilirseniz her aşk ilişkisi sizin için bir kişisel gelişim hikayesidir. Sizin kendinizi tanımanız ve geliştirmeniz için muhteşem bir fırsattır. İlişki Koçluğunda bu resmi okumayı da öğrenirsiniz. Her zaman söylediğim gibi; Koçluğun en büyük zorluğu sizi çalıştırması, ödev ve uygulamalar vermesidir. En muhteşem yanı da aldığınız koçluk programının sizde ömür boyu kalıcı bir etki ve bilgi bırakmasıdır. Bu muhteşemliği de kişisel ödev ve uygulamaların yapılmasına borçluyuz :)

İlişki Koçluğu ve Yaşam Koçluğu hakkında daha ayrıntılı bilgi almak veya ön görüşme yapmak isterseniz Arzubiyiklioglu.com adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Arzu Bıyıklıoğlu

ICF PCC Yaşam Koçu & NLP Uzmanı

www.arzubiyiklioglu.com

0543 655 5051

@arzubiyikliogluofficial