Stil Aşk zamansızdır, Aida Pekin tasarımları da...

Aşk zamansızdır, Aida Pekin tasarımları da...

12.01.2012 - 17:18 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü’nde hediye seçmek her zaman zordur. Sevginizi yansıtacak, zamansız bir Aida Pekin tasarımıyla bu günü sevdiğinizin bileğinde unutulmaz kılabilirsiniz.

Aşk zamansızdır, Aida Pekin tasarımları da...

Aida Pekin 2006'da İstanbul'da kurulmuş, romantik dönemlere ait dokunuşların zamansız tasarımlara dönüştüğü takılar yaratan bir marka. Aida Pekin, her koleksiyonunda, kadın vücudunun kıvrımlarını saran yalın çizgiler ve detaylardaki mükemmeliyet ile bütünleşiyor. Sınırlı sayıda üretilen gümüş takılar, mistik Kapalıçarşı’nın maharetli ustalarının ellerinde tek tek yaratılıyor ve bu özgün ürünler, Galata'daki Aida Pekin butiğinin yanı sıra, New York'taki MoMa Design Store ve İstanbul Modern’in Mağazası gibi farklı butik ve müze mağazalarında satılıyor.

İlhamı hayallerle birleştirerek takılara döken Aida Pekin, Broadway müzikallerinin ruhunu canlandıran koleksiyonu içinde, Sevgililer Günü’ne özel, romantik bir bilezik tasarladı. Kadın ve erkek suretlerinde geçmiş zamanlara özgü naif romantizmi yeniden yaşatan bu bilezik, müzikallere konu olmuş büyük aşklara bir saygı duruşunda bulunuyor. Bu 14 Şubat’ı farklı kılmak isteyen herkesin zevkine hitap edecek Aida Pekin tasarımlarını keşfetmek için, Serdar-ı Ekrem Sokak’a uğramayı unutmayın.

Yazarlar