Stil Asos Şekerlemeleri

Asos Şekerlemeleri

12.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ünlü Fransız aktrist Léa Seydoux, Asos Magazine için birbirinden renkli pozlar verdi!..

Asos Şekerlemeleri

Asos Magazine’ nin Nisan ayı çekimi için “ Brighten Up “ yani neşelenmek temasıyla yapılan fotoğraf çekimi Paris’in ilham verici sokaklarında gerçekleşti. Eric Guillemain tarafından çekilen editoryalin stylingi, eğlenceli kıyafetleri kullanmayı tercih eden Zeba Lowe tarafından yapıldı.

Haberin Devamı

Asos Şekerlemeleri

En son Woody Allen yönetmenliğinde çekilen ve hepimizin hayran kalarak seyrettiği “ Midnight in Paris “ adlı filmde karşımıza çıkan Seydoux, film sektöründe olduğu kadar moda sektöründe de yıldızı parlayan bir model. Şeker arabaları ve kocaman çiçek bahçelerini kullanıldığı çekim, Seydoux’un doğal çekiciliği ile bir bütün haline geliyor.Oldukça neşeli bir tema yaratılarak hazırlanan çekimde kullanılan, Miu Miu, Prada ve ASOS kıyafetleri, önümüzdeki sezonun hit trendlerinin ipuçlarını da, moda tutkunlarına vermeyi ihmal etmiyor. Puantiye, çiçek deseni, çizgili baskılar ve karışık desenlerin bir arada sıkça kullanıldığını görüceğimiz sezonun en şaşırtıcı özelliği ise şüphesiz ki; hem neon, hem de pastel tonların yaz aylarında popüler olucak olması.

Haberin Devamı

Asos Şekerlemeleri

Markaların ilkbahar/ yaz sezonu için tasarladığı renkli kombinlerin yanı sıra şekerleme tadındaki aksesuarların da, bu kombinlerin en önemli tamamlayıcıları olucağını düşündüğümüz yaz aylarını beklemeye sabırla devam ediyoruz :)

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya

Yazarlar