Stil Atalar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Atalar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

01.10.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Atalar’ın özgürlüğünü keşfetmek isteyen kadınlar için hazırladığı Sonbahar Kış 12/13 koleksiyonu iddialı tasarımlar sunuyor.

Atalar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Gece mavisi, lacivert, ateş kırmızısı, bordo renklerinin zümrüt ve yakut tonlarıyla bir araya geldiği koleksiyon; peplum ve kalem etekler, elbiseler, kısa ceketler, dar bilekte biten pantolonlar, pelerinler, pançolar ve fırfırlı bluzlardan oluşuyor. Koleksiyonda dikkat çeken, sezonun yükselen trendi peplum ise, ATALAR kadınına farklı bir imaj katıyor. Etek,elbise ve bluzlarda öne çıkan peplum, zaman zaman aksesuarlarda da kullanılarak düz modelleri hareketlendiriyor. Atalar 12/13 Sonabahr Kış Koleksiyonu’nda; mont, kaban, pantolon – etek – ceket takımlar çarpıcı modelleriyle göz dolduruyor. Klasik çizgilerin modern izlerini taşıyan koleksiyon güçlü ve feminen stillere imza atıyor. 

Haberin Devamı

 

Atalar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Modelliğini Naty Chabanenko’nun, stylingini Mert Aslan’ın yaptığı bir türk markası olan Atalar’ın Sonbahar / Kış 2012 reklam kapmyanyasının fotoğraf çekimleri ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı tarafından gerçekleştiriliyor. Tercihini geçen sezon da Nihat Odabaşı’ndan yana kullanan Atalar, bu sezonda da fotoğrafçının gözüne güvendiğini belirtiyor!

Atalar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Kızıl saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken model için mevsimin serin ve donuk havasına uygun bir görünüm tercih ediliyor. Saç renginin yanı sıra, beyaz teni ve renkli gözleriyle kış mevsiminin kar beyazını anımsatan Chabanenko, siyah ve kırmızı kombinasyonlarla muhteşem bir uyum içinde gözüküyor. Hem kadınsı hem de güçlü bir karakter imajı veren Chabanenko, feminen duruşunun yanında sert bir mizaca da sahip. Koleksiyonda sıkça kullanılan deri parçalarla dramatik ve aynı zamanda çekici bir kadını temsil ediyor.

Haberin Devamı

Atalar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Nihat Odabaşı’nın gözünden gördüğümüz Atalar Sonbahar/Kış dünyası, kibar, asil ve klasik bir tarza bürünebileceğinizin ipuçlarını veriyor. Her sezonun vazgeçilmez rengi olan siyah bu çekimlerde de en çok kullanılan renk olmasıyla sıkça kullanacağımızın işaretini veriyor. Özellikle kırmızının ve siyahın uyumunu gardırobunuzda görmek istiyorsanız Atalar’ın yeni sezon koleksiyonunundan faydalanabileceğinizin müjdesini veriyoruz!

Yazarlar