Kültür Sanat Athena ve Işın Karaca Jolly Joker'de!

Athena ve Işın Karaca Jolly Joker'de!

02.05.2013 - 14:41 | Son Güncellenme:

Bu hafta sonu Jolly Joker'de birbirinden iddialı konserler var...

Athena ve Işın Karaca Jolly Jokerde

Güçlü sesi ve yorumuyla Işın Karaca, “Arabesque” albümünün 2. serisi “ Arabesque – 2 : Geçmiş bize yakışıyor”den parçaların yanı sıra eski parçalarınıda seslendireceği konseriyle 3 mayıs cuma akşamı Jolly Joker İstanbul sahnesinde.

Haberin Devamı

Işın Karaca, türk pop müziğinin en önemli ve özel bayan vokallerinden. 4. stüdyo albümü Uyanış’tan sonra, hayatlarının vazgeçilmez parçası müzik olanlar için harika bir sürpriz için stüdyo çalışmalarına başladı. Aylar süren yoğun süreç nihayet tamamlandı. 1960’lı yıllarda başlayan toplumun her katmanını etkilemiş, iz bırakan, asla varlığı inkar edilemez arabesk şarkıları, Işın Karaca’nın muhteşem yorumu ve güçlü sesi ile “geçmiş, geçmemiş hiç” ve “Geçmiş bize yakışıyor” şarkılarıyla sahnede…

Eğlenceli müziği ile Athena

4 mayıs cumartesi gecesi Athena, Jolly Joker'de enerji ve eğlence dağıtacak. Ska, punk ve garage müziğin Türkiye’deki en başarılı ve en köklü temsilcilerinden Athena, 1993 yılında yayınladıkları ilk albümleri One Last Breathe ile dikkatleri üzerine çekti. 1998 yılında yayınladıkları Holigan ile yeni bir akımın başlangıcına damga vuran Athena, bu albümle ülke çapında büyük ses getirdi. 1987 yılında kurulduğu ilk günden günümüze kadar 8 albüm sığdıran, Eurovision’da ülkemizi başarıyla temsil eden, müzik piyasasındaki dinamik ve yenilikçi statüsünü koruyan, Gökhan ve Hakan Özoğuz komutasında sürekli kendini yenilemeye devam Athena, yüksek enerjili performanslarıyla hayranlarıyla özlem gidermeye hazırlanıyor.