Stil Avon'la Kız Kıza

Avon'la Kız Kıza

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz gün W Hotel'de düzenlenen Avon'la Kız Kıza partisinde çok eğlendik:)

Avonla Kız Kıza

AVON’la 2012'yi eğlencenin ve güzelliğin buluştuğu özel bir partide karşıladık..

Haberin Devamı

2011 yılını geride bırakırken, Avon markasının sektörde 125. yılını kutlamış olduğunu öğreniyoruz. Geçtiğimiz günlerde katıldığımız Avon - Göğüs Kanseri ile Mücadele gecesinde ise Avon'un Göğüs Kanseri Mücadele çalışmalarımızın 15.yılını tamamladığını biliyoruz. Kadınlar için güzellik detaylarının yanısıra sosyal sorumluluk projeleri ile de farklı alanlarda çalışmalar gösteren Avon markasının dünya genelinde gelecekte yapacağı bir çok çalışmanın ipuçlarını duyduk..

W Hotel'de düzenlenen ve sosyal medyada iletişim gücü olan kadınların katıldığı "Avon'la Kız Kıza" partisinde, 2011 gerçekten de gözlerimizin önünden film şeridi gibi geçti.. Sıkıntılarımızı, üzüntülerimizi, mutluluklarımızı bile bir kenara bırakarak, sadece eğlenmenin keyfini çıkardık. W Hotel'in en ünlü daha önce Amy Winhehouse, Rihanna gibi yıldızların kaldığı suitte, boğaz manzarasına doyum olmadan mutlu bir gece geçirdik.

Haberin Devamı

Partide, AVON ile 2012'ye taze bir başlangıç yaparken , yenilendik, eğlendik ve gerçekten unutmayacağımız kadar renkli bir akşam yaşadık!.. 

Gece de herkes istediği bir yıldıza benzeyebilme hakkına sahipti. Amy Winehouse, Katy Perry, Madonna, Lady Gaga ve Audrey Hepburn olan kadınlar gece boyunca birçok eğlenceli tarza büründü!.. Karaokede şarkılar söylendi, makyaj uzmanları sayesinde herkes aslında olmak isteyebileceği ünlü kadına bir adım daha yaklaştı. Sayısız Avon ürününü deneyimlemekte bu açıdan oldukça eğlenceli oldu. Bunun yanında geleceğini merak edenler ve 2012'de hayatlarında neler olacağına dair fikir edinmek isteyenler Tarot falı baktırdılar. Magazin tabu oynayarak magazin bilgisini ölçenler farklı fikirleri olduğunu da anlamış oldu:) 

AVON’la 2012’yi hep birlikte keyifle karşıladığımız erken yılbaşı partisinde Kız Kıza çok eğlenceli bir gece geçirdik:)
 

Yazarlar