Stil Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

13.06.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Babalar günü 17 Haziran Pazar günü kutlanacak! Siz babanız için hala hediye almadınız mı? Belki de henüz karar veremediniz? Sizin için bazı hediye seçenekleri sunduk.

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Matraş, Babalar Günü’nde kemer hediye ediyor. Babaların gönlünde ayrı bir yere sahip olan Matraş, 8-17 Haziran tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese birbirinden şık deri kemerlerinden bir tane hediye ediyor. Böylece isteyen babasına iki hediye birden verebiliyor ya da babasını çok sevdiği için kendini de ödüllendirebiliyor! Üstelik Matraş’ın sezon ayakkabılarında %50 indirim fırsatı da devam ediyor. 

Haberin Devamı

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Gerçek bir klasik ve tüm zamanların modası Levi’s® 501® Jeans, ideal Babalar Günü hediyesi olarak karşımıza çıkıyor. Düz paça kalıbı ve orijinal tasarımıyla Levi’s® 501® jeans her gardırobun vazgeçilmezi. Babanızın beğeneceğinden emin olacağınız bir hediye arıyorsanız, Levi’s® 501® Jeans’i tercih edebilirsiniz. Anti-Form özelliği sayesinde vücudu tam sarmayan Levi’s® 501® jeans son derece rahat, kullanışlı ve dayanıklı. Normal kalıp, normal yükseklik ve düz paça özellikleriyle öne çıkıyor.

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Sporu ve spor giyimi yaşam tarzı olarak benimseyen tüm babalar ve çocukları, babalar gününde aradıkları her şeyi Intersport’ta bulacaklar. T-shirtten spor ayakkabıya, tenis raketinden bisiklete kadar sınırsız hediye seçeneği sunan Intersport, yüzlerce marka ve binlerce ürün çeşidiyle her yaş ve tarzdan insana hitap ediyor. Şık, rahat giyimi tercih eden çağdaş babalar için Columbia ve McKinley gömlekler, gündelik şıklık arayanlar için ise Intersport’un 2 adet alana 1 adet hediye kampanyasıyla renk renk Etirel polo yaka gömlekler uygun seçim.

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Yazarlar