Aile Babalardan önce bebekler Ferrari'de

Babalardan önce bebekler Ferrari'de

05.05.2009 - 14:58 | Son Güncellenme:

Baharın gelmesi ile bebekleriyle gezmeye çıkmaya hazırlanan anne ve babalar, Toyiki Bebe’de yer alan Ferrari Primo Oto Koluk ile keyifli gezilere hazırlanıyor.

Babalardan önce bebekler Ferraride

Bebek alışverişine nerden başlamalıyız derdine son veren Toyiki Bebe’de, 0-18 kg arası bebekler için özel olarak tasarlanan, güvenliğin ve bebeğin konforunun ön planda tutulduğu Ferrari Primo Oto Koltuk alan herkese, bebekleri 18 kg ağırlığı geçtiği zaman kullanmaları gerekecek  Ferrari Alto Koltuğu ve havlu kılıfları hediye.

Haberin Devamı

Ferrarı Prımo Oto Koltuk “bebekler Ferrari’de pek rahat”

Yarış pistlerinin ve spor arabaların şampiyonu Ferrari markası Toyiki Bebe’de otomobil koltuğu olarak yer buluyor. Ateş kırmızısı rengi, ferrari arması ve modern tasarımı ile anne babaların aklını başından alan Ferrari Primo Oto koltukları çok havalı! 0-18 kg arası bebekler için tasarlanan Ferrari Primo Oto Koltuğu ultra güvenlik sistemine sahip. Kasa bölümünde yandan çarpmalara karşı koruma özelliği ve merkezi ayarlı 5 noktalı çocuk emniyet kemeri ile otomobil içerisinde seyahat eden minik bebeğinize maksimum güvenlik sağlıyor. Konfor yastığı ve 5 kademeli pozisyon ayarıyla bebeklerin rahat edebilmeleri öncelikli tutulmuş.

“Türkçe kullanım klavuzu ve interakif DVD”
Ayrıca kirlenmelere karşı korumalı Ferrari Primo’nun ileri teknolojiye sahip kumaşları çıkarılabilir ve yıkanabilir. Daha bir çok işlevsel ve tasarımsal özelliğe sahip Ferrari Primo Oto Koltukları’nda bebekler için her detay düşünülmüş. Ebeveynler Türkçe kullanım kılavuzu ve interaktif tanıtım ve montaj DVD'si ile Ferrari Primo Oto Koltuğu’nu detaylı olarak inceleme fırsatı bulabilecekler.

Haberin Devamı

Ferrari Alto Koltuk hediye “çocuklar göz açıp kapayana kadar büyüyor”
Anne babaların bütçesi ve bebeklerin rahatının düşünüldüğü Toyiki Bebe’de Ferrrai Primo Oto koltuklarından alan herkese Ferrari Alto koltuk hediye! 15-36 kg arası bebekler için tasarlanan bu oto kolukları her gün hızla büyüyen bebeğiniz için müthiş bir fırsat sunuyor. Yükseklik ayrı yapılabilen kafa koruma desteği ve yandan çarpmalara karşı korunaklı Ferrari Alto, 3 noktalı emniyet kemeriyle maksimum güvenliğin garantisi oluyor. Konforun unutulmadığı oto koltuklarında çıkarılabilir geniş sırt dayama bölümü bebeklerin rahat yolculuk etmelerine olanak sağlayacak. Üstelik Ferrari Primo ve Alto’nun yanında havlu kılıfı da diğer bir hediye.

Yazarlar