Tatil Babylon Kilyos açıldı

Babylon Kilyos açıldı

15.07.2015 - 10:59 | Son Güncellenme:

İstanbul’un Babylon imzalı eğlence, dinlenme ve iyi müziğin yeni adresi Babylon Kilyos kapılarını açtı...

Babylon Kilyos açıldı

İstanbul’un Babylon imzalı eğlence, dinlenme ve iyi müziğin yeni adresi Babylon Kilyos kapılarını açtı... Babylon Kilyos’a özel koyda, doğal malzemelerin kullanıldığı, ferah, rahat ve özgün bir atmosferde özgür bir hafta sonu alternatifi sunan mekan 12 ay boyunca açık kalacak.

Haberin Devamı

Dingin sahil kasabası Demirciköy’ün masmavi koylarından birinde sıkışıklıktan uzak, ekolojik ve dingin bir dünya sunan Babylon Kilyos Haziran ayından itibaren şehrin yeni buluşma noktası haline geldi. Şehirde geçirilecek hafta sonlarına özgün bir alternatif sunan Babylon Kilyos, yıl boyunca denizin ve doğanın bir arada olduğu yaşam alanı olacak.

Babylon’un daima iyi müzik anlayışını sürdüren ve tüm yıl açık olacak Babylon Kilyos, yaz boyunca konserler ve açık hava etkinlikleriyle birlikte renkli gün batımı partilerine ev sahipliği yapacak.

Ege ve Akdeniz Mutfağı Karadeniz Kıyısında

Babylon Kilyos’un çok çeşitli yemek seçenekleri sunan restoranı, Ege ve Akdeniz mutfağını Karadeniz kıyısına taşıyor. Restoranın menüsünde meze ve salataların yanı sıra et ve balık seçenekleri ile özel günlük yemekler yer alıyor.

Haberin Devamı

Babylon Kilyos’ta ayrıca yaz ayları boyunca kurulu food truck’lar ile hamburger, döner ve pide gibi alternatif lezzetler de sunuluyor. Beach Bar’da ise taze meyvelerle hazırlanan enfes kokteyller sıcak yaz günlerine serinlik katıyor.

Babylon Kilyos Grafitti’lerle Renklendi

Babylon Kilyos, sunduğu güzel müzik, lezzetli yemek ve keyifli ambiansının yanında ziyaretçilerine rengarenk grafitti’lerle iç içe bir atmosfer sunuyor. Babylon Kilyos’a gelenleri dünyaca ünlü graffiti sanatçısı David Shillinlaw ve Manoel Quitéro’nun işleri karşılıyor.

İşlerinde insan doğasından ve mitolojik eserlerden ilham alan İngiliz grafitti sanatçısı David Shillinglaw’un zamana ve mekana bağlı kalmadan oluşturduğu duvarı Babylon’un ruhunu birebir yansıtıyor.

Babylon Kilyos’a renk katan diğer grafittici ise Brezilyalı Manoel Quitéro. Quitério Babylon Kilyos’un içinde farklı noktalara yerleştirilen tipografik Love, Peace, Respect enstalasyonlarını renklendirdi.

Babylon Kilyos’ta Parti ve Eğlence Zamanı

Babylon Kilyos her hafta sonu Beach Bar’da 17.00 - 20.00 saatleri arasında birbirinden eğlenceli DJ partilerine ev sahipliği yapacak.

Bora Uzer'in canlı performansıyla "Sunset Sessions” her Cumartesi, gün batımına müziğin enerjisini katacak. Cuma ve Pazar günleri gerçekleştirilecek gün batımı partilerinde ise farklı DJ’lerin programı müzikseverleri coşturacak.

Haberin Devamı

GusGus Babylon Kilyos’ta

Glastonbury, Split, Creamfields, Benecassim gibi dünyanın en ünlü müzik festivallerinde sahne alan, Björk, Sigur Ros, Depeche Mode, Moloko gibi önemli isimlerin şarkılarına yaptığı remikslerle kendinden söz ettiren GusGus 22 Ağustos Cumartesi akşamı güçlü kadın vokal Earth ile birlikte Babylon Kilyos’un etkileyici atmosferinde hayranlarıyla buluşacak.

Geçtiğimiz yıl 13 Aralık’ta Babylon Asmalımescit’te sahne alan ve konser öncesi Babylon stüdyolarında özel bir akustik kayıt gerçekleştiren grubun mini konseri, Babylon’un Facebook, Twitter ve Youtube kanallarında yaklaşık 50 bin izleyiciye ulaşmıştı. Yeni albümlerinde yer alan "This Is What You Get When You Mess With Love” parçasını da ilk kez Türkiye’deki hayranları ile bu yayında paylaşan GusGus İzlanda’nın nordik melodilerini Babylon Kilyos’un etkileyici manzarasına taşıyacak.

Haberin Devamı

Giriş ücreti: Hafta içi 40 TL, hafta sonu 50TL

İletişim bilgileri: 0530 959 79 15