Kültür Sanat Babylon'da Indie, Elektronik Pop ve Dans

Babylon'da Indie, Elektronik Pop ve Dans

20.01.2016 - 11:05 | Son Güncellenme:

Bu hafta Babylon’da western rock ve indie rock’ı Türkiye’nin müzikleriyle buluşturan Gaye Su Akyol, dünyaca ünlü Belçikalı elektronik pop grubu Oscar and the Wolf sahne alıyor.

Babylonda Indie, Elektronik Pop ve Dans

Murat Abbas ve Murat Beşer ile Oldies but Goldies gecesinde ise yıllara meydan okuyan şarkılar günümüzün danslarıyla buluşuyor.

Haberin Devamı

BBC World’ün “western ve indie rock’ı Türkiye’nin müzikleriyle buluşturan” müzisyen olarak nitelendirdiği Gaye Su Akyol, 23 Ocak Cumartesi akşamı Babylon’da sahne alıyor.

Biletleri hızla tükenen Oscar and the Wolf, Nights by You sponsorluğunda 27-28 Ocak’ta Babylon'da performans sergiliyor. “Orange Sky” single’ı ile dünya çapında tanınan Belçikalı elektronik pop grubu, iki akşam üst üste Babylon’da hayranlarıyla buluşuyor.

Murat Abbas ve Murat Beşer’in pikaplarının başına geçtiği “Oldies But Goldies” partisi 29 Ocak’ta Babylon’da dinleyicileri geçmişe götürüyor.

Partide, Depeche Mode, The Cure, Madonna, A-Ha, Chic, Duran Duran, Snap, Cyndi Lauper, ABBA, Donna Summer, James Brown, The Smiths, Wham, Frankie Goes To Hollywood, ve Michael Jackson gibi unutulmaz isimlerin yıllara meydan okuyan şarkılarıyla dans dolu bir gece yaşanıyor.