Editörün Seçtikleri Backhaus ile en tatlı anları paylaşın

Backhaus ile en tatlı anları paylaşın

22.01.2015 - 14:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şeflerin imza attığı lezzetlere sahip Backhaus, Instagram kullanıcılarına yönelik tatlı bir yarışmayla her gün 1 pasta kazanma şansı sunuyor.

Backhaus ile en tatlı anları paylaşın

“@backhaus_tr” Instagram sayfasını beğenen kullanıcılar, seçtikleri Backhaus fotoğrafını “#Backhaus” hashtag’i ile paylaşarak yarışmaya katılabilecek. 30 gün boyunca her gün 1 kişiye 8 kişilik Kahve Molası pastası hediye edilecek kampanya, 20 Şubat saat 18:00’e kadar devam edecek. Seçilen pastalar ise paylaşım yapılan günün ertesi gününde “@backhaus_tr” sayfasından kullanıcı ismi ile beraber repost edilerek duyurulacak.

Katılımcılar yarışma hakkındaki tüm detayları, tüm Backhaus şubelerinden veya Backhaus Facebook, Twitter ve Instagram hesabından öğrenebilecek.

Türkiye’nin en yenilikçi fırını olmakla beraber modern ve leziz bir pastane olarak hizmet veren Backhaus, ekmeklerden keklere, kuru pastalardan yaş pastalara ve makaron çeşitlerine kadar birçok modern lezzeti bir arada sunuyor. Backhaus, müşterilerini bu eşsiz lezzetleri tatmaları için şubelerine bekliyor.

Yazarlar