Kültür Sanat Badem'in solistinden solo albüm

Badem'in solistinden solo albüm

27.01.2017 - 14:15 | Son Güncellenme:

Profesyonel müzik hayatına BADEM grubuyla başlayan Mustafa K. Öztürk şimdi de solo performansıyla karşımızda.

Bademin solistinden solo albüm

Haluk Kurosman ile beraber imza attıkları “Azize”, lirik kullanımı ve pop-rock soundu ile kitlelerin beğenisini kazanacak ve yılın en iddialı yapımlarından biri olacaktır.

Haberin Devamı

Klipte de hayatta herkesin bir AZİZE’ si olduğu, hiç ummadık zamanlarda karşımıza çıkabileceği ve kırılmış dökülmüş hayatların bir anda canlanışı hikayelerle ile anlatıldı..

Yönetmenliğini Özkan Aksular’ ın yaptığı video, İstanbul’un çeşitli mekanlarında 3 gün boyunca çekildi. Klipte Mustafa K Öztürk’e, model /oyuncu Emel Erdemanar eşlik etti.

Mustafa K Öztürk, 2002 yılında kurduğu Taşoda Ses Tasarım & Müzik Prodüksiyon bünyesinde , söz yazarlığı ve besteciliğinin yanı sıra prodüktörlük, aranjörlük, kayıt ve vokal koçluğu yapmaya devam etmektedir.

Ankara doğumlu. İlk bestesini 6 yaşında yaptı. 13 yaşında Ankara Hacettepe Klasik Müzik Devlet Konservatuarı'nın Piyano Bölümü’ne katılmaya hak kazandı. Üniversite eğitimine 2002 yılında Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden mezun oldu. Müzik kulübü başkanlığı ve Rock korosu şefliği yaptı. 2001 yılında Onur Türkmen’le klasik ve jazz armonisi çalıştı. Aynı yıl Berklee Bestecilik, New England Konservatuarı Çağdaş Bestecilik ve İstanbul Teknik Üniversitesi Müzik İleri Araştırma Merkezi (MIAM) Ses Tasarımı ve Mühendisliği Bölümlerinden kabul aldı.

Haberin Devamı

ITU MIAM da yüksek Lisans Eğitimi’ni tamamladı ve halen İTÜ MİAM Ses Mühendisliği ve Tasarımı Doktora öğrencisi. 1996 yılında kurdukları Badem grubuyla ilki 2005 yıllında olmak üzere 4 stüdyo albümüne imza attı ve sayısız konser verdi. Cahit Berkay, Nilufer, İlhan Şeşen, Özlem Tekin, Feridun Düzağaç gibi birçok önemli müzik insanıyla ortak çalışmalarda bulundu. 2015 Yılında Badem ile yollarını ayırdı ve Haluk Kurosman ile solo projesine başladı.