Stil Banana Republic Mad Men Koleksiyon

Banana Republic Mad Men Koleksiyon

16.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Banana Republic beklenen “ Mad Men “ koleksiyonunun ön gösterimini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi!..

Banana Republic Mad Men Koleksiyon

Mad Men’nin kostüm tasarımcısı Janie Bryant tarafından hazırlanan koleksiyon kırk parçadan oluşuyor. 1960’ ların estetik modasından ilham alınarak hazırlanan koleksiyon, markanın yaratıcı direktörü ve Bryant sayesinde oldukça şık ve modern bir tarz oluşturuyor.

Haberin Devamı

Banana Republic Mad Men Koleksiyon

Shalom Harlow ve David Gandy’ nin modellik yaptığı kampanya görselleri markanın, 2012 ilkbahar modasına yön verecek parçalar hazırladığının sinyallerini veriyor. Bir yandan ofis şıklığını yakalayabileceğiniz parçalar, gün devam ederken katıldığınız çeşitli organizasyon ve davetlerde de sizi yarı yolda bırakmayarak, her daim dikkat çekmenizi sağlıyor.
Fiyat aralığı 49 ile 355$ arasında değişen Banana Republic’ in bu özel kapsül koleksiyonu kadınlar için; dantel üstler, çiçek ve grafik motifli kısa elbiseler, kapri pantolonlar ve gösterişli parti elbiselerinden, erkekler içinse; pololar, gömlekler, kumaş pantolonlar spor blazer ceketler ve kareli gömleklerden oluşuyor.

Banana Republic Mad Men Koleksiyon

Aksesuar açısından da zengin olan koleksiyon kadınla riçin; şık kolye, bilezik, yüzük, parlak renklerdeki clutchlar, güneş gözlükleri ve color-block ayakkabılar, erkekler için ise fötr şapkalar ve güneş gözlükleri hazırlayarak, ortaya çıkan kusursuz kombinlerle tam bir Mad Men kişiliği yaratıyor.

Haberin Devamı

Banana Republic Mad Men Koleksiyon

Banana Republic’ in Güney Amerika’daki mağazalarında ve online sitesinde, 1 Mart itibariyle satışa çıkan koleksiyonun, dizi takipçileri tarafından büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz!..

Yazarlar