Tatil Bayramda alternatif arayanlara Cunda Fora

Bayramda alternatif arayanlara Cunda Fora

16.09.2015 - 12:21 | Son Güncellenme:

Cunda Fora,bayramda alternatif bir rota arayanlara keyifli bir tatil sunuyor.

Bayramda alternatif arayanlara Cunda Fora

Ayvalık’ın en önemli tatil merkezlerinden biri olan Cunda Adası’nda kapılarını açan Cunda Fora Butik Otel,Kurban Bayramı’nı huzurlu ve sakin geçirmek isteyenler için ev sıcaklığında bir tatil sunuyor. Cunda Adası’nın doğal ve tarihi dokusunu yansıtan Cunda Fora’dabütün aile bireylerini keyifli bir tatil bekliyor.

Haberin Devamı

Yazın son günlerinde Ege Denizi’nin keyfini yaşamak isteyenler, bayram boyunca Cunda Fora’nın müşterilerine sunduğu tekne hizmetinden yararlanarak Ayvalık koylarının keyfini de çıkarabiliyor.

Cunda Fora’nın bayram kahvaltısında tüm aile bir arada

Lezzetli ve doğal bir kahvaltı sunan Cunda Fora Butik Otel, bayramda aile bireylerini kahvaltı sofrasında buluşturuyor. Otel, misafirlerine birbirinden farklı zeytin seçenekleri, doğal zeytinyağı, ev yapımı reçeller ve kendi ürettikleri yumurtalarla sağlıklı bir bayram kahvaltısı vadediyor.

Ege’nin taze otlarıyla hazırlanan gözleme ve böreklerkahvaltı sofrasını daha da lezzetli hale getiriyor. Aynı zamanda bir taş fırına sahip olan otel, kendine özel ekmeğini de bahçedeki taş fırında pişiriyor.

Haberin Devamı

Standart, Deluxe ve Deluxe Gardenolmak üzere 18 odası bulunan Cunda Fora Butik Otel,Edremit Körfez Havalimanı’na 39, Ayvalık’a ise 3,4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.