Stil BCBG Max Azria 2013 Plaj Koleksiyonu

BCBG Max Azria 2013 Plaj Koleksiyonu

26.07.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda haftalarının en eğlencelisi olan Miami Swim Week 2013, geçtiğimiz günlerde pek çok markanın katılımıyla gerçekleştir.

BCBG Max Azria 2013 Plaj Koleksiyonu

Retro silüetlerin hakim olduğu 2013 plaj modası, hayvan figürleri, tribal motifler ve çiçek desenleriyle dikkat çekiyor. Geometrik şekilli parçaların yanı sıra kafes kesimli bikini ve mayoların ön plana çıktığı sezon, 2013 ilkbahar-yaz sezonuna hazır giyimde olduğu gibi canlı ve enerjik bir ruh haliyle hazırlanıyor.

Haberin Devamı

BCBG Max Azria 2013 Plaj Koleksiyonu

BCBG Max Azria’dan Mara Hoffman’a kadar pek çok farklı markanın 2013 Resort koleksiyonlarını takipçileriyle paylaştığı Miami Moda Haftası, markaların tercihlerine göre havuz başı, sahil kenarı ya da podyumda gerçekleşen defilelerle sunuldu.

Mix-match tarzının bu yıl da plaj modasında sıkça görüldüğü koleksiyonların başlıcaları; yüksek belli bikinilere yer veren BCBG max Azria, karmaşık ve renkli mayokinileriyle Agua Bendita, geometrik şekilli desenlerin hakim olduğu renkli straples mayolarıyla Dolores cortes, şerit desenli transparan mayolarıyla Éclairée,hayvan desenli mayo ve bikini çeşitleriyle Mara Hoffman ve dantel işlemeleri parçaları askılı üstler, kaftanlar ve elbise gibi plaj kıyafetleriyle tamamlayan Suboo oluyor.

Haberin Devamı

BCBG Max Azria 2013 Plaj Koleksiyonu

Resort 2013 koleksiyonlarıyla eş zamanlı satışa çıkacak koleksiyonları incelemek ve önümüzdeki yılın ‘must have’ plaj parçasına şimdiden sahip olmak için sizi galeriye davet ediyoruz.

Yazarlar