Kültür Sanat Beatrips, etkinlik rehberiniz

Beatrips, etkinlik rehberiniz

15.01.2016 - 14:42 | Son Güncellenme:

İlk haftasında Appstore’da “En iyi yeni uygulamalar” listesine giren ve ilk ayında 5.000’den fazla kullanıcıya ulaşan Beatrips uygulaması “Bu akşam ne yapsak?” sorunuzun cevabı olmaya geliyor.

Beatrips, etkinlik rehberiniz

İstanbul’da gözden kaçan birçok etkinlik mekanını, detaylarına dair hiçbir gelişmeyi kaçırmadan takip etmenizi sağlayan bir etkinlik takvimi olan Beatrips, farklı platformlarda kaybolan tüm etkinlik ve mekan bilgilerini en ince detaylarına kadar sizin için listeliyor ve kategorilere ayırıyor. Size de etkinliğe kimle gideceğinizi, ne giyeceğinizi düşünmek kalıyor.

Haberin Devamı

Beatrips’e Google Play Store ve Appstore’dan ulaşmak mümkün. Beatrips ekibi aynı zamanda, sosyal medya sayfaları, aktif olarak hizmet veren web sitesi, mobil uygulamaları ve blog sayfaları aracılığıyla da etkinlik meraklılarının ilgisini çekecek içerikleri aktarıyor.

Tüm etkinlik alternatifleri bir noktada toplandı

Etkinlik haberlerinin yanı sıra, evde yapılabilecek kolay kokteyl tarifleri, gece hayatına dair tespitlerde bulunan videolar ve yerinde yapılan mekan inceleme yazılarına da yer verilen Beatrips uygulaması için, tüm etkinlik alternatiflerini bir noktada toplama hedefiyle yola çıkıldı. Eğlenmek, müzik dinlemek veya güzel vakit geçirmek için arkadaşlardan tavsiye almayı, binlerce farklı kaynaktan bilgi aramayı ve ilk denk gelinen seçeneği değerlendirme riskini ortadan kaldıran Beatrips, henüz 2016’nın taze günlerini yaşarken 2016 yazının öne çıkan etkinliklerini paylaşmaya başladı bile.

Haberin Devamı

Keşfetme, favorilere ekleme ve alarm kurma özellikleri

Keşfedilen etkinliği ve mekanı favoriye alma, etkinlik saatini kaçıranlar için alarm kurma, etkinlik biletlerine ulaşma ve internet sitesindeki blogları uygulama üzerinden okuma seçeneklerini de kullanıcılarına sunan Beatrips, etkinliğe ve eğlenceye dair aradığınız ne varsa bir platformda sizlere sunuyor.

Koç Üniversitesi Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Eren Atlı’nın kuruculuğunu üstlendiği Beatrips’in diğer ortakları arasında, okul arkadaşları Mert Yılmaz ve Burak Uzunboy bulunuyor. İçerikleri için gönüllü desteği de alan Beatrips, kullanıcılarına bir yandan da içeriklerde belirleyici olma keyfini yaşatıyor. Eğlenceli üslubuyla sizi içine çekip kısa zamanda bir etkinlik kurdu haline getirecek Beatrips için detaylı bilgiye beatrips.com adresinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.