Bebek Bebeğiniz ve çocuğunuz hakkında sorularınız mı var?

Bebeğiniz ve çocuğunuz hakkında sorularınız mı var?

18.09.2009 - 15:33 | Son Güncellenme:

Milliyet.com.tr olarak sizi ve bebeğinizi düşünüyoruz! Bu bağlamda çocuğunuzun sağlıklı kişisel gelişimi hakkında sizler soracaksınız, Uzm. Dan. Psikolog Esin Hekimoğlu cevaplayacak!

Bebeğiniz ve çocuğunuz hakkında sorularınız mı var

Bebeğinizin kişisel gelişimi hakkında merak ettiklerinizi bize sormak ister misiniz?

Haberin Devamı

Milliyet.com.tr olarak sizi ve bebeğinizi düşünüyoruz !

Özel stüdyomuzda yapmakta olduğumuz çekimler ile her hafta sizlere video olarak yayınlayacağımız cevaplarla, Milliyet Bebek ve Çocuk bölümünde yardımcı olmaya devam ediyoruz.

Bu bağlamda sizler soracaksınız, Uzm. Dan. Psikolog Esin Hekimoğlu ise, konusunda uzman özel konukları ile birlikte bu soruları cevaplayacak.

Çocuk sahibi olmak çok mucizevi bir olay, çok keyifli ama bir o kadar da zahmetli ve zor. Bu programın, çalışan anneler, babalar ve çocuklarla ilgilenen herkes için bir rehber niteliği taşımasını amaçladık. Esin Hekimoğlu ile her hafta iş ve özel yaşam dengesi kampında farklı konular ve konuklar ile sizleri daha kaliteli bir yaşama davet ediyor, sorularınızı ve paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Haberin Devamı

1-5 yaş arasındaki çocuklarınız ile ilgili sorularınızı: adresine e-posta olarak gönderebiliriz.

Esin Hekimoğlu Kimdir?

Bebeğiniz ve çocuğunuz hakkında sorularınız mı var

Uzm. Dan. Psikolog Esin HEKİMOĞLU Marmara Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık bölümü mezunu Hekimoğlu’nun yine aynı üniversiteden Psikolojik Hizmetler ile Yönetim ve Organizasyon dallarında Yüksek Lisans dereceleri bulunmaktadır. İş hayatına 1989 yılında Printemps Büyük Mağazacılık’ta başlamış, 1994-1999 yılları arasında Davranış Bilimleri Enstitüsü’nde Danışman Psikolog olarak görev almıştır. 1999 yılında CDM Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri’ni kurmuştur. Finans dünyası başta olmak üzere pek çok işletmeye gelişim ve değişim süreçlerinde danışmanlık yapmakta, personel seçimi ve eğitimi konularında destek vermektedir.

Aynı zamanda Sabancı Üniversitesi EDU Yönetim Geliştirme Biriminde Program Danışmanı olarak da eğitimler vermektedir. Hekimoğlu, 1992 yılından bu yana aileler, anneler ve çocuklar için davranış geliştirme, öğrenme konularında danışmanlık hizmetleri vermekte, toplumsal yaşama katkı için sosyal projeler geliştirmektedir. Çalışan kadınlara yönelik projeler üreterek, sosyal ve toplumsal konuları içeren eğitim programları hazırlayarak, konferans ve söyleşilere katılmaktadır.

1-5 yaş arasındaki çocuklarınız ile ilgili sorularınızı: adresine e-posta olarak gönderebiliriz.

Haberin Devamı

CDM Hakkında

Uzman Danışman Psikolog Esin HEKİMOĞLU tarafından kurulan CDM İletişim ve Gelişim Yönetim Danışmanlık Hizmetleri , 1999’dan beri hizmet veriyor. Banka, sigorta ve finans kuruluşları başta olmak üzere üretim, hizmet, hızlı tüketim, teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarla personel seçme ve yerleştirme, kurumsal gelişim eğitimleri ve iş ve özel yaşam dengesi konularında söyleşi programları ve kurumsal sosyal proje çalışmaları yapıyor.

Yazarlar