Editörün Seçtikleri Bekarlığa veda ediyor

Bekarlığa veda ediyor

24.11.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bekarlığa veda ediyor

Bekarlığa veda ediyor

Bekarlığa veda ediyor
       ADRIANA Sklenarikova, Avrupa podyumlarının son yıldızı. Aynı zamanda mankenler dünyasının en uzun bacaklı güzeli. Bacaklarının uzunluğu 124 cm.
       Avrupa, Slovakya'lı Adriana'yı şimdi, Fransız ulusal futbol takımının Kaledonyalı "as"ı, siyahi futbolcu Christian Karambeu ile birlikte konuşuyor.
       Adriana ile siyahi futbolcu sevgilisi önümüzdeki ayın son günlerinde, Noel tatili sırasında evlenecekler.
       Yakınları, bu evlilik olayını, futbolun "sarı" ya da "kırmızı" kart uygulamasından esinlenerek, "Karambeu pembe kart gördü" diye tarif ediyorlar.
       "Karambeu", siyahi futbolcunun ülkesi Kaledonya'da konuşulan "kanak" dilinde "öfkeli" adam anlamına geliyor. Ancak, konu Adriana oldu mu, hırçın futbolcu Karambeu'de öfkenin zerresini görmek olanaksız. En uzun bacaklı güzel kadın "öfkeli adam"ı süt dökmüş kediye çevirmiş.
       Karambeu, aynı zamanda "Wonderbra" sutyenlerinin reklam yıldızı olan sevgilisi Adriana'ya evlenme teklif ederken, ortasında muhteşem bir pırlanta bulunan bir yüzüğü de "nişan" hediyesi olarak sevgilisinin parmağına geçirmiş.
       Karambeu ile tanışmalarının bir uçak yolculuğu sırasında gerçekleştiğini söyleyen "en uzun bacaklı" güzel kadın, evlenme törenlerinin 22 Aralık günü Korsika'da yapılacağını, kilisedeki törenden sonra, yeni evlilerin, yakın dost ile birlikte bir Korsika lokantasına gideceklerini söylüyor.



Yazarlar