Kaşla Göz Arasında

Minik prensesim artık 1 yaşında.. Ne ara geçti koca sene, ne ara yaş aldı benim kızım inanın bilmiyorum. Her saniyesi bambaşka bir heyecan, bambaşka bir deneyimdi. Onunla beraber bende sil baştan hayatı öğreniyorum sanki. Anne olmadan önceki benle anne olduktan sonraki ben arasında oldukça fark var.

Hayatımızın bu en özel yılını, kızımızın ilk yaşını kutlamadan olmazdı elbette. Baby shower ve diş buğdayı da yapmadığımızdan bugüne daha bir özendim. Mekan seçimini yaptıktan sonra organizasyon firması arayışına girdim. Ama o da ne? Firmaların istedikleri ücretler dudak uçuklatacak cinsten. Onu arıyorum yok bunu arıyorum yok...

Haberin Devamı

Neyse en sonunda bütçemize uygun olan bir firmayla anlaşıp konsept belirledik. Pasta, süsleme, hediyelikler vs... Seçenekler o kadar fazla ki, kafanız karışıyor. Şart mı derseniz kesinlikle değil. Hatta vakti olan anneler bu hazırlıklarla kendileri ilgilense çok daha keyifli olur eminim. Hazırlıkların ardından ailelerimiz ve dostlarımızla geçirdiğimiz kızımızın ilk yaş günü oldukça keyifliydi... Bu arada bebeğinizin ilk yaş doğum gününden çok da bir şey anlamadığını düşünmeyin sakın. Kendisi için oraya gelenleri gören bebeğimiz oldukça mutluydu. Hediye açma kısmıysa yaş kaç olursa olsun en güzel an galiba. Beren 1 yaşında ama kendisi için alınan hediyeleri görünce çıldırıyor resmen. Paketleri yırtıp, açmak en büyük hobisi.

E zaman geçtikçe ilgi alanları da değişiyor tabi. Hediye paketi açmanın yanı sıra evdeki eşyaları karıştırmaya da başladık. Dolaplar açılıyor, tencere tavalar çıkarılıyor. Bulaşık ve çamaşır makinesi de ilgimizi çeken şeyler arasında. Gün geçmiyor ki, yeni bir merak edinmesin küçük hanım.

Büyüyor bizimki büyüyor...