Yaşam Bir haftada dört soygun

Bir haftada dört soygun

05.01.2011 - 02:51 | Son Güncellenme:

İstanbul, Vahşi Batı filmlerinden bir sahne gibi son dönemde... Mega kent peş peşe banka ve PTT soygunlarına mekân oluyor. Son olarak dün Küçükçekmece’deki bir banka şubesini kar maskeli, silahlı 2 kişi soydu

Bir haftada dört soygun

Küçükçekmece’de bir banka şubesi dün kar maskeli silahlı 2 kişi tarafından soyuldu. Soyguncular, güvenlik görevlisinin yemekte olduğu sırada, veznede bulunan yaklaşık 24 bin TL alarak kayıplara karıştı.
Halkalı İkitelli Caddesi üzerindeki bir banka şubesine dün saat 13.00 sıralarında gelen 1.70 boyunda, siyah montlu, kar maskeli, silahlı bir kişi, güvenlik görevlik görevlisinin yemekte olduğu sırada vezneye yöneldi. Soyguncu silah tehdidiyle veznede bulunan yaklaşık 24 bin TL’yi alarak poşete koydu. Daha sonra dışarıda kendisini bekleyen arkadaşının kullandığı beyaz renkli otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Bankadan gelen soygun alarmı sonrası olay yerine gelen Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler soyguncuları yakalamak için karadan ve havadan helikopterle arama çalışması yaptı.

Yazarlar