Stil Birkenstock Birki's ile Rahat Adımlar

Birkenstock Birki's ile Rahat Adımlar

12.12.2011 - 13:00 | Son Güncellenme:

Sandaletin sevilen markası Birkenstock Birki's, yeni tasarımlarıyla çocuklara birçok alternatif sunuyor.

Birkenstock Birkis ile Rahat Adımlar

Çocuklara her adımda Muppet Show'un Yıldızı Kermit eşlik ediyor.


Bilinen ünlü kukla karakterlerinin başında gelen Kurbağa Kermit, çocuklarla tanıştığı ilk günden beri tüm dünyada popüler olmayı başardı. Çocukların sevgisi nesilden nesile taşındı ve o hala kukla dünyasının yıldızı. Üstelik şimdi Birkenstock'un Birki's tasarımlarında da başrolü o oynuyor. Kurbağa Kermit figürlü modeller, 2012 Birki's koleksiyonu ile çocuklara birçok şirin alternatif sunuyor.


Ayağın yapısına uygun olarak üretilen Birki's tasarımlarının bir başka özelliği ise oyuk tabanı ve ayak tabanını koruyan desteği. Birki's sandaletler, ayakların üzerine binen yükün azalmasını sağlayarak güç harcamadan yürümeye yardımcı oluyor.


Birki's topuk ve ayağın kemiklerini destekleyen, doğru pozisyona getiren tasarımları sayesinde yürüyüşü ve vücut duruşunu doğanın istediği gibi destekleyerek, her adımı rahat atmanızı sağlıyor ve gelen kuvveti ayağın tümüne eşit olarak dağıtıyor. Birki's grubunun birbirinden şirin tasarımları, Birkenstock'un Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki mağazalarında ve seçkin eczanelerde sizleri bekliyor.

Yazarlar