Stil Blumarine'de Yaz Renkleri

Blumarine'de Yaz Renkleri

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Blumarine’nin Çiçek Kızı!.. Sebastian Feana tarafından çekilen Blumarine 2012 ilkbahar kampanyası, tropikal çiçekler, payetler ve rengarenk aksesuarlarıyla, bizi kendine aşık etti!

Blumarinede Yaz Renkleri

Stilistliği Carlyne Cerf de Dudzeele tarafından yapılan fotoğraflar Rus model Vika Falileeva eşliğinde, seksi bir imajdan çok, yarattığı modern amigo kızıyla eğlenceli bir kişiliğe sahip.

Haberin Devamı

Blumarine hazırladığı, modern, renkli ponponlarla oluşturulan çantalar, feminen çiçekli, elbiseler, ayakkabılar, şortlar, stiletto topuklu sandaletler, kemerler, takılar, etekler ve ceketlerden oluşan koleksiyon ile önümüzdeki sezonda dikkat çekecek markalar arasına girdi.

Blumarinede Yaz Renkleri

Turuncu, pembe, sarı , yeşil ve mor renklerden oluşan bu eğlenceli parçalar, Falileeva’ nın güzelliğiyle olduğundan daha, taze, genç ve modern gözüküyor. Yaza uygun renkli elbiseler haricinde siyah payetli elbise ve siyah beyaz çiçekli desendeki elbisesi ile gece kullanımı için ideal olan parçaların da olduğu Anna Molinari tasarımcılığında hazırlanan koleksiyon, dramatik silüetler ile kültürel dokunuşların, mükemmel birlikteliği niteliğinde.

Haberin Devamı

Blumarinede Yaz Renkleri

Koleksiyonun göz bebeği ise bizce, küpe, bilezik ve ayakkabılarla kullanılan çiçek şeklindeki püsküllü aksesuarlar. Kombinlerle muhteşem bir uyum içinde olan bu minik çiçekler, sayıca fazla kullanılmalarına rağmen, gözü hiç yormayan, abartıdan uzak bir tutum sergilerken, modern bir cazibe yaratmış.

Neredeyse tüm görsellerde ilk dikkatimizi çeken bu çiçekler ile marka, aksesuarın kombinleri tamamlayan basit parçalar değil, görünümünüzü tamamiyle değiştirebilecek güçte bir anahtar olduğunu vurguluyor.

Blumarinede Yaz Renkleri

Blumarine’in bu espri ve coşku dolu koleksiyonun tüm görselleri için galerimize göz atmanızı öneriyoruz!..

Yazı; Selin Çetinkaya 

Yazarlar