Astroloji
Sağlık
Güzellik
Yazarlar
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
Astroloji
Sağlık
Güzellik
Yazarlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
UzmanPara
Anasayfa
Borsa
Döviz
Altın
Skorer
Anasayfa
Fikstür
Puan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet Çocuk
Oyun
Eğitim
Kültür Sanat
Milli Piyango
Yerel Haberler
Pazar
Ege
Gazete Arşivi
Milliyet Rekabet
Milliyet Executive
Milliyet Arkeoloji
Milliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
Künye
Reklam
Üyelik
© Copyright 2024 Milliyet.com.tr | Giriş Yaptığınız taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Püf Noktası
Elti kıskandıran çamaşırların sırrı! Leke bırakmıyor, 1 paketi bile yeterli
Asma yapraklarını böyle pişirin! En güzel sarmalar sofranızı süsleyecek
Dolapta çürüyüp ziyan olan çileklere son! Herkes bilmiyor, kağıt havlu gibisi yok
Bu yöntemi uygulayın, çamaşır makinesi 30 yıl dayanıyor! İşin sırrı kapısında saklı
Tek çözümü koklamak! Nemin kaynağını bulmazsanız evi terk edin
Çürüyen çilek derdine son veren tüyo! Çilek haftalarca taze kalıyor
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, çileğin popülerliği arttı ve hemen hemen her yerde bulunmaya başladı. Ancak, ne yazık ki çilekler, satın alındıktan kısa bir süre sonra çürümeye başlayabilir. İşte, çileklerinizi daha uzun süre taze tutmanın yolları...
Herkes bilmeden yapıyor! Mutfaktaki 11 hata her şeyi mahvediyor
Bazen mutfakta yanlış olduğunu bilmeden bazı şeyler yapıyoruz. Ancak bu hatalar sağlığınızın hatta güvenliğinizin de tehlike altına girmesine neden olabiliyor. İşte o hatalar ve detaylar!
Beyazlar artık sapsarı kalmayacak! 'Güneş yöntemi'yle hepsi eski haline dönüyor
Yepyeni, yeni yıkanmış çarşafları yatağınızın üzerine örtmek ve ardından onların rahat yumuşaklığına bürünmek birçok kişi için muhteşem bir zevktir. Ancak zamanla beyaz çarşaflar canlılığını kaybedip soluk, gri ve sarı bir renk alabilir. Peki onları eski haline getirmek için neler yapmak gerekir?
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
Türk kahvesi, dünya çapında benzersiz bir lezzete ve kültürel bir mirasa sahip olan özel bir içecektir. Bu küçük fincan içindeki yoğun aroması ve tadı, yüzyıllardır Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Ancak, birçok kişi Türk kahvesinin neden çabuk bozulduğunu merak ediyor. İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
Sucuk kızartırken içine yarım bardak ekleyin, lezzeti artsın! Bu hali çok seviliyor
Kahvaltı sofralarındaki vazgeçilmez lezzetlerden biri de sucuktur. Evde sucuk pişirirken bazı durumlarda sonuç istediğimiz gibi olmayabilir. Kızartma işlemini fazla kaçırdıysanız sucuk daha kuru olabilir. O nedenle pişirme yöntemleri önemlidir. İşte sucuk kızartırken yapmanız gerekenler.
Papatya nasıl kurutulur? Baharın müjdecisi papatya çiçeğini bozmadan kurutma yöntemi!
Baharın müjdecisi papatyalar oldukça zarif ve mis kokan çiçeklerdir. Ancak güzel oldukları kadar naifler. Papatya buketiniz çürümesin ve bozulmasın diyorsanız bu yöntem tam size göre…
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok
Derin dondurucudan çıkarılan etleri saatlerce beklemek ve zaman kaybetmek istemiyor. Misafiriniz geldiyse donmuş eti çözdürmek için saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Bu yöntem size zaman kazandırıyor.
Bakliyatların içine mutlaka atın! 1 yaprağı bile böceklenmeyi engelliyor
Bakliyatlar mutfaklarının vazgeçilmez besinleri arasında. Ancak pek çok insan bakliyatların böceklenmesinden şikayetçi. Bu yöntemle bakliyatlarınızın böceklenmesini engelleyebilirsiniz.
Makinem bulaşıkları neden temiz yıkamıyor? Her zaman değil, doğru anda çalıştırın
Bulaşık makinesi büyük bir zaman tasarrufu sağlayabilir. Ancak yıkama işleminin sonunda bulaşıklarınız hala kirliyse, onları tekrar yıkamak zorunda kalmak oldukça can sıkıcıdır. Makineden çıkan bulaşıkların kirli olmasının birkaç nedeni olabilir. Peki ne onlar?
'Tarihi geçti' diye çöpe atmayın! Bozulmuş baharatlar halıları çiçek gibi yapıyor
Son kullanma tarihi geçmiş baharatların tadı, etkisi ve renk canlılığı gözle görülür biçimde daha az olur. Ancak bu onlardan tamamen yararlanamayacağınız anlamına gelmez. Tarihi geçmiş baharatlardan neler yapabileceğinizi açıklıyoruz.
Çaycılar çay demlenin doğru tekniği verdi! Bu tüyo çayın acısını alıyor
Türk mutfağının olmazsa olmazı sıcak içeceklerin başında çay geliyor. Kahvaltı sofrası yemek sonrası çay. En az günde iki demlik tüketiyoruz. Çayınız acı oluyorsa çaycıların size bir önerisi var.
Kavun seçerken bu püf noktalara dikkat edin! Eğer bastırınca esniyorsa…
Yaz aylarının sevilen meyvesi kavun alırken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır.
Yazarlar
Nilüfer Pazvantoğlu
2023 yazının saç modası
Yeşim Mutlu
POLVO’dan alışılmışa başkaldırı
Seray Küçük
Ayna misali
Tuğçe Çalışkanerler Ercan
Nefesin düşünceye etkisi
KİFDER'den mesaj var
Nur Demir
Kuantum dolanıklık: Ya hayır söyle ya da sus!
Asuman Korugan
İşletme Kibri
Yeni lezzetler
Güney Güneyan
Suçun Oluşumu
Tuvana Eroltu
Yeni nesil eğitimler rehberi
Begüm Kılıç
Bir kap mutluluk!
Betül Altınbaşak
Kendime yolculuk
Esra Karaosmanoğlu
İkinci yarıyı daha iyi oyna
Melis Güvenç
'Yeni isimlere yatırım yapıp yeni yüzler keşfetmek istiyoruz'
Arzu Bıyıklıoğlu
Olumlu düşünmenin arkasındaki gerçekler
En Çok Okunan Haberler
Arap sabunundan daha etkilisi yok! Bayramda koltuklarınız yeni alınmış gibi olacak
Akıllı telefonun şarj ömrünü uzatan özellik geldi! İşin sırrı ön kameradaymış
İki pizza için bilmeden servet ödemişti! 10 bin Bitcoin'i ne yaptığını açıkladı
Güveleri kışlıklardan defetmek meğer çok basitmiş! Birkaç taze ceviz yaprağı yeter