Yaşam Boşanmak isteyen eşini öldürüp intihar etti

Boşanmak isteyen eşini öldürüp intihar etti

01.03.2011 - 00:28 | Son Güncellenme:

Taksi şoförü Ömer Direk, bir süre önce babasının evine dönen ve kendisinden boşanmak isteyen iki çocuk annesi eşini başından vurarak öldürdü

Boşanmak isteyen eşini öldürüp intihar etti

İstanbul’da taksi şoförlüğü yapan Ömer Dilek (35), kendisinden ayrılmak isteyen ve bir süre önce Antalya’daki babasının evine gelen eşi 2 çocuk annesi Tuğba Dilek’i (34), tabancayla başından vurup öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına da son verdi.
Olay, dün öğle saatlerinde Özgürlük Mahallesi’ndeki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. İstanbul’da oturan Dilek çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık sık kavga etmeye başladı. Kavgaların sonu gelmeyince Tuğba Dilek, kısa süre önce çocukları Tuana (5) ve Enes’i de (9) alarak, Antalya’daki babası Yılmaz ve annesi Şadan Seyhan’ın evine geldi. Tuğba Dilek, 1 ay kadar önce de boşanma davası açtı. Boşanma tebligatıyla çılgına dönen Ömer Dilek, dün geldiği Antalya’da, kayınpederinin evine girer girmez yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla, kayınvalidesi ile oğlunun gözü önünde eşinin başına bir el ateş etti. Dilek daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek kendi canına kıydı.
Kayınvalide Şadan Seyhan ve yakınları sinir krizi geçirdi. Cesetler, otopsi için morga götürüldü. Çiftin çocukları Tuana ve Enes yakınları tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. 2 çocuğa anne ve babasının öldüğü söylenmedi.

Yazarlar