Stil Boyner Özel Markalar: 2017/18 Sonbahar/Kış Erkek

Boyner Özel Markalar: 2017/18 Sonbahar/Kış Erkek

15.09.2017 - 12:18 | Son Güncellenme:

Stilini ortaya koyan erkekler 2017/18 Sonbahar/Kış sezonunda Boyner'de.

Boyner Özel Markalar: 2017/18 Sonbahar/Kış Erkek

Boyner tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel markalar yenilenen DNA’larıyla sonbahar kış sezonununda stilini ortaya koyan erkeklere güçlü bir koleksiyon sunuyor.

Haberin Devamı

FABRİKA

Fabrika, sonbahar kış koleksiyonu modern ve özgün tasarımlarıyla şehirli erkeğe zamansız bir stil vadediyor. Yeni sezonda farklı kesimler, erkeğin vücut anatomisi ile uyumlu rahat, fit kalıplar ön plana çıkıyor. Soğuk ve koyu renklerin yoğun olduğu tasarımlarda saks mavisi, mürdüm, gri, bej gibi canlı tonlar yerini alıyor. Empirme kumaşları sıkça göreceğimiz sezonda gömlekten pantolona, trikodan ceketlere kadar her tasarımda desenler dikkat çekiyor. Dış giyimde neopren detayların kullanıldığı kapitone şişme yelekler,Scuba termo paltolar ve zero weight uzun paltolar yer alıyor. Yaşamın ritmini yakalamak isteyenler için kapsül spor jogging grubu modaseverlerle ilk defa bu sezon buluşuyor.

Haberin Devamı

NORTH OF NAVY

Macera peşindeki North of Navy erkeği denizdeki seyrini tamamlayarak outdoor ruhuna bürünüyor ve doğaya dönüyor. Koleksiyonun lacivert ve kırmızı renklerine haki ve hardal gibi doğal tonlar ekleniyor. Kargo pantolonlar ve yıkamalı gömlekler kilit parçalar arasında dikkat çekiyor. Kalın desenli kazaklar ve kadifeler iki farklı kumaş birlikteliğinden oluşan likralı montlar ile farklı kombin alternatifleri sunuyor. North of Navy, bu kış ilk defa kendini yalın ama şık bir tarzda görmek isteyen hafta sonu gezginleri için “black sea”grubu ile siyah renkte de iddiasını öne koyuyor.

COTTON BAR

Fonksiyonel tasarımları ile günlük hayatın içinde şıklık öneren Cotton Bar sonbahar kış koleksiyonu Dark Teal ve Back to Roots temalarıyla karşımıza çıkıyor. Dark Teal temasında, kışın gelişinin habercisi bitkilerin doygun ve güçlü renk tonları esin kaynağı oluyor. Back to Roots da ise köklere, doğaya ve doğala geri dönüş, doğal lifler, renkler ve materyallerin etkisiyle tasarlanıyor. Pantolon grubunda armürlü, saten, kadife dokumalar ve non-iron kumaş tipleri, gömlek grubunda jakarlı, saten dokumaların yanısıra ekose ve çizgili desenler, baskılı kumaşlar regular ve slim fit kalıplar kullanılıyor.Dış giyimde yün karışımlı, kullanımı kolaylaştıran işlevsel cep ve modern kuplar bulunuyor. Lacivert,siyah,gri,beyaz, mavi tonları, yanık turuncu,koyu yeşil, bordo ve bej tonları ile destekleniyor.

Haberin Devamı

T-BOX

T-BOX’ın genç, enerjik, eğlenceli, özgün, yaratıcı ve maceraperest ruhunu yansıtan renkli sonbahar-kış koleksiyonu, rahatlığı herşeyden önde tutan, klişelerden uzak ve giydikleriyle “iyi hissetmek” isteyen genç insanlara hitap ediyor. Koleksiyonda t-shirtler, sweatshirtler, eğlenceli trikolar, sezonun trendi patch ve yıpratma detaylı denimler ön plana çıkıyor.

LİMON COMPANY

Casual giyimin köklü markası Limon Company sonbahar kış koleksiyonunda sezon trendlerini gündelik yaşama aktarıyor.Limon Company sonbahar-kış koleksiyonu rahat, dinamik, genç ve renkli bir erkeği tarif ediyor. Flannel ve jean gömlekler, baskılı t-shirtler, yıkamalı jean pantolonlar ve kadife dokuma alt giyim grupları, şişme yelekler ve montlar, eşofman üst ve altları trendleri takip eden, rahat bir koleksiyonunun kodlarını ortaya koyuyor.

Modern hayatın içerisinde stili yaşatan Boyner erkek koleksiyonları, süet ve deri ayakkabılar, sırt ve omuz çantaları ile tamamlanıyor.

Haberin Devamı

Zahmetsiz alışveriş farkını yaşamak ve tek bir yerde tüm ihtiyaçlarını karşılamak isteyen erkeklere ürün ve marka zenginliğiyle her mevsimde keyifli alışveriş deneyimi sunan Boyner; özel markalarının yanı sıra Beymen, US Polo, Mavi, Koton, AltınYıldız, Pierre Cardin, Beymen Business, Jack&Jones, Loft, Levi’s, Lacoste, Wrangler, George Hogg, Fabrika, Dockers, Çift Geyik Karaca, Network gibi yüzlerce markanın yeni sezon koleksiyonlarını her zevke uygun seçeneklerle, 37 şehirdeki 94 mağazasında ve Boyner.com.tr’de müşterileriyle buluşturuyor.

Yazarlar