Stil Bradley Wiggings imzalı Fred Perry koleksiyonu

Bradley Wiggings imzalı Fred Perry koleksiyonu

11.03.2014 - 11:57 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü bisikletçi Bradley Wiggings imzalı Fred Perry koleksiyonu Bilstore’da!

Bradley Wiggings imzalı  Fred Perry koleksiyonu

2012 yılında Tour De France’ı kazanan ve aynı zamanda bir Fred Perry hayranı olan Bradley Wiggings imzalı koleksiyon Bilstore mağazalarında satışa sunuldu.


1960’lardaki bisikletçilerin tarzından ilham alan Fred Perry, kontrast renklerle yarattığı color-block paneller, yakalarda kullandığı fermuarlar ve reglan kol kesimleri ile BradleyWiggings’in60’lardan fırlamış bir siluetini çiziyor. Ünlü bisikletçinin tasarım sürecinde katkıda bulunduğu yeni koleksiyonda Büyük Britanya Takımı’nın renkleri çift çizgilerde kullanılırken, Dünya Bisiklet Şampiyonası’nın simgesi olan 5 renkli bayrak ise detaylarda vurgulanıyor.

BradleyWiggings, Fred Perry markası ile yaptığı bu işbirliğini hakkında; “İlk Fred Perry tişörtümü daha küçük bir çocukken almıştım ve o zamandan beri vazgeçilmezlerimden biri haline geldi. Kendi koleksiyonunuza sahip olmak, kendi isminizi Fred Perry markasının etiketlerinin üzerinde görmek ve bu ürünlerinCoventGarden’da satılmasına ben bile inanmakta güçlük çekiyorum” açıklamasını yaptı.

Yazarlar