Geri Dön

Bu patates hem kalbe, hem mideye hitap ediyor

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde bir vatandaşın pazardan aldığı patateslerin arasından çıkan kalp şeklindeki patates görenleri şaşırtıyor.

Bu patates hem kalbe, hem mideye hitap ediyor

Çeşitli şekillere benzetilerek gündeme gelen sebze ve meyvelerin arasına kalp şeklini almış bir patates de eklendi. Marmaris’e bağlı Turunç Mahallesi’nde turizm ile uğraşan Ali Demir, annesinin isteği üzerine alışveriş için semt pazarına gitti. Tezgahta patatesleri seçerken kalp şeklindeki patatesi gören Demir, şaşkınlık içinde kaldı. Patatesi eve getiren turizmci, kalp şeklindeki patatesi Eşi Burcu Demir’e hediye etti. Ali Demir,

“Tabiat ana içindeki coşkuyu, sevinci, hüznü, insanoğluna çeşitli şekillerle gösterir ve bunu yapmaktan da hiç çekinmez. Bu patates bence tabiat ananın insanoğluna bir sevgi mesajıdır. Bu patatesi saklayacağım” dedi.

Patatesin tıpatıp kalp şeklinde olmasına anlam veremediğini kaydeden Burcu Demir ise, ”Çok şaşırdım. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum; Her halde benim uğurum. Bana şans getireceğine inanıyorum. Kalp demek bence aşk demek, sevgi, muhabbet demek, sıcaklık demek. Yeni yıl benim için iyi olacak. Bana şans ve uğur getirecek. Bunu bozuluncaya çürüyünceye kadar saklayacağım. Bu patatesi yemek yapmayacağım” dedi.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber