Kültür Sanat Bu sahne 1 milyon TL!.. ´Nejat ile Serenay´ın öpüşme sahnesi..

Bu sahne 1 milyon TL!.. ´Nejat ile Serenay´ın öpüşme sahnesi..

10.10.2016 - 11:02 | Son Güncellenme:

Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler´in başrollerini paylaştığı ´İkimizin Yerine´ filmindeki öpüşme sahnesinin değeri 1 milyon TL olduğu ortaya çıktı.

Bu sahne 1 milyon TL.. ´Nejat ile Serenay´ın öpüşme sahnesi..

Bu sahne 1 milyon TL.. ´Nejat ile Serenay´ın öpüşme sahnesi..

Haberin Devamı

Nejat İşler ile Serenay Sarıkaya´nın başrolü paylaştığı ´İkimizin Yerine´ filminde göreceğimiz ateşli öpüşme sahneleri de bulunuyor. Oyuncuların senaryoyu okurken bu anları hiç dert etmediği “Ne gerekirse yapacağız, çünkü profesyoneliz” dediği ortaya çıktı.

Öpüşme sahnelerinin bol olduğu filmden Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler 500’er bin TL kazandı.

Nejat İşler ile Serenay Sarıkaya´lı ´İkimizin Yerine´ filminin konusu ise şöyle: Çiçek (Serenay Sarıkaya), küçük bir kasabada büyümüş ve sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair soruları cevaplamaya çalışan güzel bir kızdır. Doğan (Nejat İşler) ise Çiçek´in hayatını değiştirecek bir edebiyat öğretmenidir. Çiçek´in gencecik kalbinde alevlenen bu aşk, hayatıyla ilgili sorduğu sorulara acemi omuzlarının kaldıramayacağı cevaplara mal olacaktır. Hayatın gerçekleriyle yüzleşen Çiçek´in yaşadıkları aynı şekilde ilk aşkı Doğan´ın da sınavı olacaktır.

Haberin Devamı

Romantik ve Dram türünde ki ´İkimizin Yerine´ filminin yönetmenliğini Umur Turagay yaparken senaryosu ise Pınar Bulut´a ait.

´İkimizin Yerine´ filminde Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya başrolü paylaşırken kendilerine Zerrin Tekindor, İştar Gökseven ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler eşlik ediyor.

Nejat İşler ile Serenay Sarıkaya´lı ´İkimizin Yerine´ filmi 21 Ekim´de sinemaseverlerle buluşacak.