Yaşam Bunlar gerçekten oldu!

Bunlar gerçekten oldu!

15.12.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Fransız haber ajansı AFP, son günleri yaşanan 2009 yılının en tuhaf haberlerini derledi. İşte 2009’u renklendiren haberlerden birkaçı...

Bunlar gerçekten oldu

-NEPAL’İN başkenti Katmandu’da havaalanı görevlilerinin rüşvet almasını engellemek için görevlilere cepsiz pantolonlar dağıtıldı.
-NORVEÇ’İN başkeni Oslo yakınlarında bir otoyolda 130 km hızla araç kullanırken kız arkadaşıyla seks yapan bir adam polise yakalandı.
-KANADA’DA ev telefonuyla oynayan 11 aylık bir bebeğin tesadüfen acil hattı aramasıyla eve gelen polisler, evde marihuana yetiştirildiğini görünce bebeğin babasını tutukladı.
-İNGİLTERE’DE ateistler tarafından başlatılan bir kampanyayla, otobüslerin üzerine “Muhtemelen tanrı yok. Artık endişelenmeyi bırakın ve hayatın tadını çıkarın” yazılı ilanlar asıldı.
-FİLİPİNLER’DE bilimsel araştırma için 7 yıl boyunca nadir bulunan bir kertenkelenin dışkısını toplayan bir İngiliz akademisyenin “koleksiyonu” laboratuvar temizlikçileri tarafından çöpe atıldı.
-ÇİN’DE bir televizyon kanalının “Büyüyünce ne olmak istiyorsun?” sorusuna “Rüşvet yiyen politikacı, çünkü onların her şeyi var” diyen 6 yaşındaki bir kız çocuğu beklenmedik bir şöhrete kavuştu.
-BREZİLYA’DA bir cezaevindeki mahkûmların, dışarıdaki yakınlarının yardımıyla, güvercinlerin ayağına bağlanan cep telefonlarını cezaevine soktuğu ortaya çıktı.

Yazarlar