Stil Burç kolyeler ile sevdiklerinizi şımartın

Burç kolyeler ile sevdiklerinizi şımartın

05.10.2011 - 13:19 | Son Güncellenme:

Roberto Bene Pırlanta'nın altın ve pırlanta ile tasarlanmış olan Burç Kolyeler Koleksiyonu hem şık hem de zarif yapılarıyla sevdiklerinizi özel hissettirmenin en etkili yolu.

Burç kolyeler ile sevdiklerinizi şımartın

Birçoğumuz astrolojinin kişisel etkilerini kabul ederiz ve burçların genelleştirilmiş kişilik özellikleri, burç uyumu, günlük, aylık hatta yıllık yorumlarına da oldukça önem veririz. Bu nedenledir ki burç sembolleri kullanılarak üretilen takılar, hediye olarak ne alacağım derdine düştüğünüzde iyi bir kurtuluştur.

Haberin Devamı

Astrologların tam doğum anında Güneş'in Zodyak'a (astrolojik takvim) göre aldığı pozisyona göre hesapladığı burçlar, yaşamınızı etkileyecek kişilik özelliklerinizin neler olduğunu, aşk ve evlilik hayatınızda nasıl daha mutlu, iş hayatınızda da nasıl daha başarılı olabileceğinizi eğlenerek öğrenmeyi sağlayan hoş bir inanıştır. Sonuçta az ya da çok ilgilendiğimiz burçlar, Roberto Bene Pırlanta'nın hazırladığı Burç Kolyeler Koleksiyonu'na ilham vererek, şık ve zarif oldukları kadar uygun fiyatlarıyla da oldukça cazip hediye alternatifi oluşturdular.

Roberto pırlanta, yeşil ve beyaz altının pırlanta ile taçlandırıldığı burç kolye modelleri ile sevdiklerinizi doğum günü ya da sevgililer günü gibi günlerde etkilemenizi ve özel hissettirmenizi sağlıyor.

Yazarlar