Tek başına bir star, elegan stilin baş tacı: Beyazlara merhaba demeye hazır mıyız?

Tek başına bir star, elegant stilin baş tacı: Beyazlara merhaba demeye hazır mıyız?

Bahardan yaz mevsimine kısa bir geçiş sayılabilecek bu dönemde dolaplarınızda beyazlara yer açmaya hazır olun! Beyaz tüm renklerin içinde var mıdır yoksa zaten tüm renkler beyazdan mı gelir? Bu soru bir köşede cevabını beklerken, sizler stilinizi beyaz renk yeni ve modern bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Yıllardan beri sadeliğin ana rengi olarak moda dünyasına sunulan beyaz bu yıl kalıplarından çıkmaya hazırlanıyor. Daha asi kesimler ile birlikte kullanılan beyazlar, feminen duruşun anahtar kodlarından birisine dönüşmeye hazır. Peki, siz beyaz stilini hayatınıza nasıl konumlandıracaksınız? Beyaz giymekten korkmayan güçlü birer kadın olarak, hayatımızın her mevsiminde beyazlara yer açıyoruz!

Haberin Devamı

Az renk değil, tek renk

Sadelik anlayışınız her an değişebilir. Sadelik size göre az renk anlamına geliyorsa sizlere yeni bir öneri sunuyoruz: Az renk değil, tek renk. Boydan boya tek renk hakimiyeti altına girmeye ne dersi-niz? Cesur bir duruş sergileyen, aynı zamanda havalı bir görünümün altın kuralı olan tek renk giyim stili yani diğer bir deyişle ‘monochrome’ stil ile yeni mevsime merhaba diyebilirsiniz. İkili bir takım için tercih edeceğiniz beyaz rengi maskülen stil ile birleştirebilir, pilili beyaz etekler ile birlikte kombinleyeceğiniz beyaz renkli kazaklar ile bahar havasına uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Beyazlara Yer Açın

Detaylarda beyaz gizli

Şık olmanın en önemli püf noktası nedir diye soracak olursanız, en genelleme cevap olarak detayların öneminden bahsedebiliriz. Renkli herhangi bir kombini beyaz renkli aksesuarlardan birisi ile kombinleyebileceğinizi ve her zaman şık olabileceğinizi iddia ediyoruz. Beyaz çerçeveli cat eye bir gözlük, beyaz rugan botlar ya da her kombininizi sadeleştirecek beyaz bir shopper çanta… Dilediğiniz tüm beyaz renkleri aksesuarlar ile birleştirerek stilinizin kurtarıcı parçasI haline getirebilirsiniz. Beyaz rengin belki de en önemli özelliği, hemen hemen her renk ile dengeli bir uyum yakalayabilmesi, sizler de bu uyumu günlük hayatınıza kolayca kombinleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Beyazlara Yer Açın

Özel gecelerin ikonik rengi

Sokak stilinden birkaç adım öteye taşınıyoruz, peki ya özel geceler? Marilyn Monroe’nun etekleri 1955 yılında ‘The Seven Year Itch' filminde giydiği uçuşan ikonik beyaz elbisesi ya da Sharon Stone‘un Temel İçgüdü filminde giydiği akıllardan çıkmayan beyaz takımı… Bu parçaların hepsi sizlere ilham veriyorsa özel gecelerde tercih edeceğiniz renk şimdiden belli. Beyaz renkli gece elbiseleri her döneme uygun bir parça olsa da beyaz renkli ikili bir takım sürpriz yaratabilir. Seçeceğiniz parçanın dekolte tercihi ise sizin zarafetinizin bir göstergesine dönüşebilir.

Beyazlara Yer Açın