Yeni Başlangıçlar

Haberin Devamı

Yenilikler her şeyden önce kendine duyduğun özgüven ve özsaygı ile gelişir. Kendine güven ve bir adım at. Daha sağlıklı olmak için bir adım daha ve başarı için bir adım daha... Basamakları bir bir çık... Emin adımlarla ilerle... Mutlu ol... Yeni başlangıçlar daha da mutlu etsin seni. Mutluluk tüm güzellikleri peşinden getirecek. Korkma, inan, harekete geç.
Yeni başlangıçlara merhaba...
Ne kadar ara versen de hayata, kaldığın yerden yeniden başlamaya korkma. Zorluklar olsa da bunları atlatacağını unutma. Her şey gelip geçici... Kötülükler de bir gün geçecek iyilikler de... Önemli olan şu an. Şu anının değerini bil. Şu anını en güzel şekilde geçirmek için çabala. Tüm çaban ve hareketin şimdi için olsun. Şimdi iyi olursa geleceğin güzel olma ihtimali de daha çok olacak.
"Pes" kelimesini hayatından çıkar, at. Yeniden başlarken hayata eski senden kötü kalıntılar bırakma. İyilikleri al yanına. İyiler ceplerinde kötüler ardında kalsın. Sıkıca tutun yaşama.
Kendi değerinin farkına var. Sen değerlisin. Bunu kendine hatırlat. Aynaya bakmaktan korkma ve her aynaya baktığında tekrar söyle. "ben değerliyim" Sen değerlisin. Önemli olan başkalarının sana inanması değil, senin kendine inanman. Sen, kendin için, kendi iyiliğin için adım at.
Her şey mükemmel olmayacak. Ama şunu unutma, "her şey çok güzel olacak" Sen birsin, biriciksin. Sen var oldukça ve sen kendini iyi hissettikçe başta sen olmak üzere çiçek açacak dört bir yan.
Zorluklar da olacak... Durma, yeniden başla! Ara verebilirsin ama durmamaya gayret et. İstediğin güzel ve yeni günler, yeniden seninle... İnan ve devam et yaşamaya... Yenilenmeye...
Yeni günler seni bekliyor...