Tatil Buz Üzerinde Bale Seyri, The Marmara Şişli’den

Buz Üzerinde Bale Seyri, The Marmara Şişli’den

18.02.2011 - 16:35 | Son Güncellenme:

Kuğu Gölü, Romeo ve Juliet, Fındıkkıran gibi ünlü yapıtlara repartuarında yer veren St. Petersburg Devlet Buz Balesi topluluğu, konaklamak için The Marmara Şişli’yi seçti.

Buz Üzerinde Bale Seyri, The Marmara Şişli’den

Muhteşem prodüksiyona özel konaklama paketi hazırlayan The Marmara Şişli, otelde konaklayan misafirlerine dünyaca ünlü topluluğun biletini hediye ediyor.


1995 yılından bu yana klasik bale eserlerini, tiyatro sahnesi üzerine kurulan bir buz pistinde sergileyen St. Petersburg Devlet Buz Balesi, dünyanın önde gelen sanat merkezlerinden sonra şimdi İstanbullu bale severler ile buluşuyor.


On beş yıl boyunca, ABD, Çin, İspanya gibi birçok ülkede gösterilerini sergileyen St. Petersburg Devlet Buz Balesi Topluluğu’nun sanatçıları, konaklamak için The Marmara Şişli’yi tercih etti. Bu kapsamda, misafirlerine özel “St. Petersburg Devlet Buz Balesi” konaklama paketi hazırlayan The Marmara Şişli, 01 Mart-06 Mart 2011 tarihleri arasında Otel’de konaklayacak misafirlerine, ünlü Topluluğun biletlerini hediye ediyor.


1 Mart, Salı günü Maslak (TİM) Show Center’da gösterilerine başlayacak olan ve herkesin en azından bir kez masalını dinlediği Sindirella, fantastik bir aşk hikâyesini anlatan Kuğu Gölü başta olmak üzere toplam 8 gösteri sunacak olan St. Petersburg Devlet Buz Balesi sanatçıları, dünyada ilk defa, klasik baleyi, tiyatro sahnesine kurulan bir buz pistinde sergiliyor.


Tek ve çift kişilik odalarda bir gecelik konaklama, açık büfe kahvaltı ve Buz Balesi bileti, The Marmara Şişli’nin özel paketi ile KDV dâhil 170 Euro olarak ücretlendiriliyor. Yiyecek, içecek servislerinde yüzde 10 indirim, ücretsiz kablolu-kablosuz internet servisi, odalarda çay-kahve servisi, GYM ve otopark hizmeti, paket ile birlikte sunulan diğer fırsatlar arasında yer alıyor.