Aile 'Canım' büyürken bende Lukapu ile anılarımı büyütüyorum

'Canım' büyürken bende Lukapu ile anılarımı büyütüyorum

31.10.2013 - 13:46 | Son Güncellenme:

Her anne , hayatına katılacak minik mucizesini bekler. Bebeğinin mükemmel ve eşsiz dönemini , bebeğinin ilerleyen yaşlarında anmak ya da geri döndüğünde hatırlanacak unutulmaz detaylarla süslemek ister…

Canım büyürken bende Lukapu ile anılarımı büyütüyorum

Yaşadığınız anları fotoğraflamak eğlenceli olduğu kadar da anlamlı. Geri dönüp baktığınızda ‘’ iyi ki bebeğimizi büyürken ki anlarını ölümsüzleştirmişiz ‘’ diyeceksiniz.

Haberin Devamı

Lukapu , annelerin mutluluğuna katkıda bulunmak istiyor ; Canımın Lukapu’su kampanyası nı her ay düzenlemeye devam ediyor:

Her ay bir anneye, bebeğiyle birlikte profesyonel bir fotoğrafçıyla stüdyo çekimi ve Lukapu hediye ediyor! Bebeklerinin en şirin anlarını ölümsüzleştirmenize yardımcı oluyor..

Kampanyaya katılmak çok kolay. Annelerimiz fotokitaplarının fotoğraflarını çekerek, çektikleri fotoğrafları Facebook, Twitter ve Instagramda #caniminlukapusu ve @Lukapu şeklinde etiketleyerek katılabilirler. Fotokitaplarının fotoğraflarını çok sayıda paylaşarak şanslarını arttırabilirler…

Katılım Süresi

Çekilişle bir anne ve bebeğin seçileceği “Canımın Lukapu’su” kampanyasına katılım her ayın sonuna kadar geçerlidir. Kampanya, her ay yeni bir anne ve bebeğini seçerek devam edecektir. Aynı şekilde kampanya her ay farklı bir profesyonel fotoğrafçı ile gerçekleştirilecektir.

Haberin Devamı

Fotoğraf Çekim Zamanı

Kazanan anne ve bebeğinin fotoğraflarının çekimi her ayın başında İstanbul’da, o ayki profesyonel fotoğrafçı ile gerçekleştirilecektir.

Kampanyaya Katılmak İçin Lukapu Sosyal Medya Adresleri:

http: //www.facebook.com/lukapu

http: //www.twitter.com/lukapu

http: //www.instagram.com/lukapu

Yazarlar