Stil Çantanızı Nasıl Alırdınız?

Çantanızı Nasıl Alırdınız?

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yazlık Çantanızı Seçin!.. 2012 İlkbahar-yaz sezonundaki çantalar bize yeni mevsimin tüm güzellikleriyle merhaba demeye hazırlanıyor.

Çantanızı Nasıl Alırdınız

Sabırsızlıkla beklediğimiz sıcak günlerde boncuk ve zincir askılar ile bütünleşmiş çantalara etnik, piton desenler ve çiçek detayları eşlik edecek. Geçmiş sezonda tahta oturan çantalar yeniden yaz için yorumlanarak kışkırtıcı sadelik ve gösterişi bir arada bulunduracaklar. Çift renk kullanımı ile karmaşanın,uyumlu uyumsuzluğun yarattığı bir düzen içinde olacaklar. Şeftali, siyah ,beyaz, kahverengi, parlament mavi, neon, nötr... Ne olmak ya da nasıl olmak istersek öyle görünebileceğimiz bir sezon bizi bekliyor. Bunca seçenek varken karar vermekte zorlanacaksınız. O halde iyi alışverişler dileyip size tüm renk ve desenleri barındıran modelleri karşınıza sunuyoruz..

Haberin Devamı

Çantanızı Nasıl Alırdınız

Clutches; Roger Vivier, Miu Miu, Rebecca Minkoff, Kotur, Jimmy Choo, Balmain, Celine, Chloe, Burak Uyan, Balenciaga, Alexander Wang

Gecelerin vazgeçilmez kurtarıcısı clutch’lar bu yaz bize ayrı bir hava ve rahatlıkla eşlik edecek. Onları sadece gece kullanacağımızı kim söylemiş? Öyle görünüyor ki gün içinde de kullanılacak şekilde tasarımcılar bize sunmuş. Boncuk, kristal ve püsküllerle bezenmiş clutch’lar bize göterişli bir hava katacağa benziyor. Gereksiz süslemelerden kaçınmış tek renkliler ise şıklığımızı tamamlayanlardan olacak. Tasarımcılar bizi düşünmüş olacaklar ki elimizde taşımaktan yorulduğumuzda bileğimize bağlamamız için pratik çözümler eklemişler.

Çantanızı Nasıl Alırdınız

Hobos; Alexander McQueen, Isabel Marant, Philip Lim, Marc Jacobs, Bottega Veneta, Donna Karan, Diane von Furstenberg

Haberin Devamı

Daha çok alışveriş çantası olarak karşımıza çıkan hobo’lar uzun süredir arzu nesnesi olarak yerini korumaya devam ediyor. Yaz aylarında sayısız yerlere gideceğimiz için iPad’imizi, makyaj çantamızı, plaj terliklerimizi ve güneş gözlüklerimizi sığdırabileceğimiz bu kullanışlı çantalar gün bitiminde güvenilir arkadaşımız olacaklar. Yoğun hayatımız devam ettiği sürece bu sonsuz çeşit ve renkte bizim için hazır bekleyen boho’lar şıklığımızı tamamlayacağa benziyor.

Çantanızı Nasıl Alırdınız

Satchels; Sang A, Tila March, Mulberry, Trussardi, Ralph Lauren, Versace, Miu Miu, Reed Krakoff, Fendi, Givechy, Lonhchamp, D&G, Bally

17. yüzyıldan itibaren yanımızdan ayrılmayan satchel’ler günden güne değişime uğrayarak bu yaz tüm canlılığı ve pratikliği ile hayatımıza kurtacak. Çok seyahat edenler için çapraz askısı koşuşturmacamızda bize kolaylık sağlayacak olan bu modeller aynı zamanda bir’ lady’ görünümüne kavuşturacak. Kuşkusuz bu küçük sapları sayesinde omuzlarımızda özgürlük yaşatırken feminen duruşumuz da bozulmayacak. Yeri geldiği zaman ise spor şıklığımızı oluşturacak şekilde karşımıza çıkıyorlar.

Yazı; Elina S.Nikolayevna 

Yazarlar