Stil Carine Roitfeld CR Fashion Book Dergisiyle Geliyor!

Carine Roitfeld CR Fashion Book Dergisiyle Geliyor!

19.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasının en donanımlı kadınlarından Carine Roitfeld dergicilik kariyerine ‘CR Fashion Book’ adını verdiği dergisi ile devam ediyor!..

Carine Roitfeld CR Fashion Book Dergisiyle Geliyor

Elle Fransa ve Vogue Paris’te Genel Yayın Yönetmeni olarak geçen toplam 25 yıllık çalışma hayatını Kasım 2010’da Vogue Paris’teki görevinden ayrılarak tamamlayan Roitfeld’in boş duracağına zaten kimseler inanmıyordu. Kişisel çalışmalarına da ağırlık vereceği bilinen Roitfeld, “Aklında belki de birşeyler vardır” diye düşünen, hakkında dedikoduların yayılmasına sebep olan birçok kişiye, Roitfeld ‘CR Fashion Book’ ile sürpriz bir çıkış hazırlayarak cevap vermiş oldu. 

Haberin Devamı

Carine Roitfeld CR Fashion Book Dergisiyle Geliyor

Sayısız moda çekiminde yer alan, moda sektöründe hatırı sayılır isimlerle güçlü bağları olan, dünyanın en prestijli dergilerinde çalışarak kariyerine yön veren Roitfeld, Vogue Paris’ten ayrılırken, bu kararın çok zor olduğunu vurgulamış ancak, çalışma potansiyelinin de artık kendisini çok yıprattığını ileri sürmüştü. Yakın zamanda ortaya çıkan ‘CR Fashion Book’ haberinden sonra, moda dünyasında Roitfeld’in eski dostlarıyla bir yarışa girip girmeyeceği ise şimdiden merak konusu. Her ne kadar kendisi Vogue ve Elle ile yarışa girmesinin etik olmayacağını dile getirse de, Roitfeld’in sektördeki gücü sayesinde başarılı ve ses getirecek birçok çalışmaya imza atacağı şimdiden ön görülüyor.

Carine Roitfeld CR Fashion Book Dergisiyle Geliyor

Roitfeld cephesinden sürprizlere belki de artık alışmamız gerekiyor. 25 yıl boyunca herhangi bir birikimi olmamış olsaydı bu durum bizi daha da şaşırtabilirdi. Ünlü moda editörü, geçtiğimiz yılda “Irrevent” adlı kitabını çıkararak süregelen zamanda daha çok sürpriz yapabileceğinin sinyallerini de vermişti.

Haberin Devamı

Carine Roitfeld CR Fashion Book Dergisiyle Geliyor

Bir kitap formatında yayınlanacak olan ‘CR Fashion Book’ Roitfeld’in mutlaka yarışa gireceği V Magazine, Vman ve Visionaire’i piyasaya çıkaran Fashion Media Group tarafından basılacak. Eylül ayında piyasada olması beklenen, elbette bizim de Türkiye’de mutlaka yayınlanmasını arzu ettiğimiz Roitfeld’in yeni arşivlik dergi-kitabı, çokça moda çekimlerine ve uzun makalelere yer verecek gibi gözüküyor. En merak edilen bir başka konu ise gelecek sezonda raflarda olacak ‘CR Fashion Book’ için çalışacak ekibin hangi isimlerden oluşacağı! Belli mi olur, belki bu ekip konusunda da Carine Roitfeld’in beklenmedik sürprizleri vardır. Merakla Eylül 2012’yi beklerken, derginin içeriğinden basına sunulan bazı görsellerden şimdilik çıkarabildiğimiz fazla bir detay yok!.

Yazarlar